Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 4 септ. 2006, 14:09 ч.
  • Преглеждания  2 512  Мнения  6  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 5 135
Купих страхотна царевица и искам да замразя известно количество, но цяла, както си е на кочаните. Как става? Дали трябва да е сурова, бланширана или направо сварена? Как стои въпроса с листата - аз като варя царевица, слагам и листата в тенджерата отгоре и отдолу, но не ми  се връзва нещо да ги замразявам. Изобщо - вие как замразявате царевица?

Реклама
# 1
# 2
  • Според сезона
  • Мнения: 296
Аз си я замразявам директно - с листата и сурова.

# 3
  • Мнения: 5 135
Мерси! Не съм видяла темата, а е само от преди 2 дни.  Embarassed

# 4
  • Мнения: 1 352
 Майка ми я вари и след това замразява. След като се извади след време си е все същата на вкус.

# 5
  • Сливен
  • Мнения: 105
Бях си замразила царевица веднъж, но повече не мисля да го правя, защото когато я сварихме докарваше на хладилник.

# 6
  • Varna
  • Мнения: 1 440
Сварена и във фризера после има същия вкус  Hug

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт