Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 5 125
Купих страхотна царевица и искам да замразя известно количество, но цяла, както си е на кочаните. Как става? Дали трябва да е сурова, бланширана или направо сварена? Как стои въпроса с листата - аз като варя царевица, слагам и листата в тенджерата отгоре и отдолу, но не ми  се връзва нещо да ги замразявам. Изобщо - вие как замразявате царевица?
Цитирай

София

Мнения: 83
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=124455.0 Laughing
Цитирай

Според сезона

Мнения: 293
Аз си я замразявам директно - с листата и сурова.
Цитирай


Мнения: 5 125
Мерси! Не съм видяла темата, а е само от преди 2 дни.  Embarassed
Цитирай


Мнения: 1 352
 Майка ми я вари и след това замразява. След като се извади след време си е все същата на вкус.
Цитирай

Сливен

Мнения: 105
Бях си замразила царевица веднъж, но повече не мисля да го правя, защото когато я сварихме докарваше на хладилник.
Цитирай

Varna

Мнения: 1 436
Сварена и във фризера после има същия вкус  Hug
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.