Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София - България

Мнения: 1 994
 Thinking
Утре ще се вихря в кухнята LaughingИмам страхотни агнешки котлети и приемам съвети как да ги мариновам Hug
Чакам много скъпи за мен гости и ми се иска да е нещо специално.
Благодаря ви предварително за съветите  bouquet
Цитирай

в Бургас

Мнения: 3 251
Бяло вино+ червен пипер+ джоджен+ олио/1- 2 лъжици/.Пак зависи какво ще ги правиш след това. Другата марината е кисело мляко+ вода=айрян с пресен лук и пак джоджен-ако се приготвят под капак задушени, спокойно може да долееш от нея .
Цитирай

София - България

Мнения: 1 994
Ами смятам да ги метна на скарата или пък да ги запека във фурна Thinking
Благодаря ти   bouquet
Цитирай

в Бургас

Мнения: 3 251
Ами смятам да ги метна на скарата или пък да ги запека във фурна Thinking
Благодаря ти   bouquet
Е,  значи първата ще ти свърши идеална работа, нека постои месото поне 2-3 часа.
Цитирай


Мнения: 1 393
-зехтин (може и олио)
-оцет (по възможност балсамик)
-счукан чесън
-джоджен
-сол
-червен пипер
-черен пипер

Смесва се всичко, разбърква се добре и се мажат пържолите с четчица- престояват няколко часа и после се пекат.
Цитирай

Sofia - Младост

Мнения: 2 243
   Понеже ненавиждам джоджена, а и агнешкото до скоро  Mr. Green, да си кажа аз каква марината си измислих преди време и така проядох това месо  Mr. Green: бяло вино+девисил+лимони на парченца+сол, червен пипер, черен пипер и малко олио! Приготвям месото от сутринта и до момента на приготвянето / за вечеря стои в хладилника с маринатата!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.