Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 7 септ. 2006, 23:22 ч.
  • Преглеждания  342  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
здравейте имам един изклучително спешен въпрос
какви са документите които ти изискват да заминеш в испания при съпруга си,ако всичко е по канален ред (легално)и искаш да вземеш децата с теб.
той е там с първа резиденция,и е на едногодишен договор с възможност за продължение

Реклама
# 1
  • Мнения: 2 825
Доколкото аз знам, при първа негова резиденция вие нямате право на присъединяване. При втора е много лесно - искат свидетелство за сключен граждански брак, неговия доход (че може да ви издържа) и той да е на договор в момента.
Все пак да се консултира с адвокат. За всяка област законите са различни, а и ги сменят доста често.
Успех !

# 2
  • ES
  • Мнения: 1 932
Здравей,
наистина че в тази област нещата много бързо се менят. Преди за фамилните резиденции искаха 1 година престой на членовете на семейството, които искат да станат резиденти, а за децата веднага. Разбира се с излязло решение за втора резиденция за сапруга (в случая) . Сега обаче не е така. Жената и децата трявба да имат 2 годишен престой, който могат да докажат (адресна регистрация) или да бадат извикани от БГ, без да са идвали в Испания. Разбирам, че вашия случай е втория. За това, когато мъжа ти подаде докумети за втора резиденция, нека пита там където ги подава, полиция или екстрахерията какви докумети ще трябва да представи за изготвянето на вашите резиденции, защото и според провинциите нещата са различни - на едно място искат едно, на друго друго. Но се самнявам, че може да ви се наложи да чакате да излезе решението за вашите резиденции. Трябва да се попита на место

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт