Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 8 септ. 2006, 15:50 ч.

Отзиви за д-р Джарова - Пловдив

  • 1 738
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 693
Някой има ли мнение по въпроса? Познавате ли този педиатър? Доволни ли сте?

# 1
  • Мнения: 384
Племенникът ми е записан при нея.
Според майка му и баща му, това е най-страхотния педиатър. Много са доволни от нея, главно защото идва в къщи, когато я повикаш(естествено срещу заплащане).
Аз съм се срещала с нея само веднъж и ми се видя доста безцеремонна, но може такъв да е бил момента. Във всеки случай моето дете не е при нея.

# 2
  • Мнения: 866
Бяхме при нея близо  две години и половина, като в началото разчитахме много на нея. Наистина прави посещения в къщи срещу заплащане.Още в самото начало имаше пропуск и въпреки проблемите които възникнаха решихме че е случайно и на всеки може да се случи, все пак се оказа, че не можем да разчитаме на нея.В резултат на това ходихме при нея само за ваксини и контролни прегледи,а при проблеми си ходихме на друга лекарка на която си плащаме но наистина е винаги на линия когато имаме нужда и се грижи добре за детето.Попитай я в извън работно време как стоят нещата.Наложи ни се да ходим до бърза помощ и се оказа, че няма договор с тях в резултат на което ни прегледаха срещу 10 лв.  а нейния  телефон  беше изключен.
От тогава не съм ходила при нея просто я сменихме.
Може би при нас наистина е случайно, знам че има много деца при нея все пак не може всички да са доволни.
Сегашната ни лекарка не е педиатър но сме доволни телефона си го вдига винаги,детето я харесва има договор със спешна помощ за сега нещата са наред.Но за всеки случай понякога се консултираме допълнително и при лекарката при, която ходим на частно.

# 3
  • Мнения: 867
       Детето ми е записано при нея-ходя основно за ваксините и ако се наложи направление.       
       Действително си изключва телефона събота и неделя. Не съм си намерила все още друг по-добър педиатър.
       Затова аз съм на абонамент в детска поликлиника "Вела", където денонощно има педиатър и сестра, които винаги са много любезни и внимателни. Сега в неделя  детето ми вдигна 38.8 и дори не съм я търсила по лесно ми беше да го заведа във Велата.
       Иначе Джарова дава направления и талони за изследване при нужда.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт