Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добрич

Мнения: 79
Някой знае ли как се приготвят пилешки бутчета увити по отделно във фолио!  ThinkingДругата седмица ще имаме гости и моя мъж ми даде такава идея, но аз не знам как се приготвя такова нещо  Crossing Arms
Ще ви бъда много благодарна  bouquet
Цитирай


Мнения: 4 748
Първи вариант - да им свалиш кожата, да ги напълниш с ориз, гъби и месо от бутчето и тогава завиваш във фолио и печеш.

а втори - само си ги марлиноваш малко и завиваш, като можеш да добавиш и гъби при тях.
Цитирай


Мнения: 286
Азги правя така:
6 бутчета,
100 гр.масло,
3 моркова,
2 глави лук,
1 бяла ряпа, 
черен пипер,
сол на вкус,
фолио за печене

Рендосваме морковите и ряпата,лука режем на ситно.
Разтопяваме маслото и с него намазваме бутчетата и от двете страни.Намазваме ги и с кетчуп,посоляваме със сол и черен пипер.
Режем 6 големи квадрати фолио и върху всеки поставяме бутче и отгоре от смесените зеленчуци,така,че да се покрие бутчето.
Завиваме фолиото,така,че по време на печене да не изтече мазнината.
Нареждаме пакетчетата в тавичка и печем в предварително загрята фурна 30 минути.


Цитирай

Добрич

Мнения: 79
Първи вариант - да им свалиш кожата, да ги напълниш с ориз, гъби и месо от бутчето и тогава завиваш във фолио и печеш.

а втори - само си ги марлиноваш малко и завиваш, като можеш да добавиш и гъби при тях.

А маринатата как се прави newsm78
Цитирай


Мнения: 4 748

А маринатата как се прави newsm78

примерно: соев сос, твърд алкохол, подправки - черен пипер, розмарин, салвия, мащерка - нещо от тези, лимонов сок, може и горчица, кетчуп, мед - последните две ако обичате леко сладникаво. Стандартно - на последните 3 не наблягай.
друг пример: в прясно или в кисело мляко ги накисваш.

Цитирай

Добрич

Мнения: 79
Много ви балагодаря. Ще изпробвам рецептите.  chef
  bouquet  bouquet  bouquet
Цитирай

Плевен

Мнения: 4 997
 Може да ги обезкостиш и вътре да сложиш гъби, кисели краставички, кашкавал. Пробвала съм и с пилешки дробчета в тая смес, но става по-сухо.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.