Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 836
Здравейте момичета! Вчера се връщахме от морето и решихме, че ще е много хубаво да си купим прясна риба от тези, които ги продават на пътя. Само, че за да се запази до София, рибарите я осоляват и се оказа, че снощи след като  изпържих част от нея, тя не се яде от толкова сол! Confused А в хладилника има още доста  останала!:tired: Моля ви, да ми кажете някаква идея да я обезсоля, защото не знам какво да я правя! Част от нея смятам да сготвя с някакъв сос, който ще  отнеме от солта, но има едни попчета, които стават само за пържене... ConfusedБлагодаря ви предварително! Hug Hug Hug
Цитирай

София- павлово

Мнения: 2 597
защо не я оставиш да постои във вода и малко оцет
Цитирай

София

Мнения: 881
Накиси ги във вода, за повечко време. После ги остави да се отцедят хубаво и ги подсуши с домакинска хартия.   Very Happy
Цитирай


Мнения: 836
Много благодаря за съветите! Hug
И аз така мислех да направя, но не знаех дали няма да сбъркам! Embarassed
  bouquet  bouquet  chef
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.