Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 10 септ. 2006, 21:49 ч.
  • Преглеждания  2 367  Мнения  12  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 31
Вземате около 1/2 кг месо (може джолан може и друго) нарязвате го на филийки като за пържоли и ги начуквате с чука за пържоли. Върху тях слагате следната смес чесън, лук, черен пипер, червен пипер и сол. Може да се сложат и още неща в плънката, но това е основата. След това навивате на рулца завързвате с конец да не се отварят и ги нареждате в дълбока тажичка. В тавичката наливате равни части бира, вино, олио и вода. Запича се в умерена фурна. Да ви е сладко.
 newsm64

Реклама
# 1
  • Някъде там...........
  • Мнения: 2 116
А без алкохол става ли?  newsm78

# 2
  • Мнения: 31
Алкохола изветрява докато се пече. Не се притеснявай. Аз също не пия. Иначе с алкохола месото става мнооооооооого по крехко

# 3
  • Мнения: 31
Забравих да допълня. Това е само ястие. Върви с различни гарнитури. Салата от варени картофи или обикновена салата с домати и зеленчуци. bowuu

# 4
  • Някъде там...........
  • Мнения: 2 116
Ще го пробвам тези дни!  Peace

# 5
  • В лудницата на 2-рия етаж.
  • Мнения: 2 026
Заглавието ми прозвуча малко страшно и сложно,пък то изглежда лесно и вкусно Mr. Green

# 6
  • София
  • Мнения: 1 829
МММ вкусничко ми звучи, кога ли ще се мобилизирам да го направя. Ще пиша как е.

# 7
  • Мнения: 479
 Рецептата е страхотна. Правя я от години, но аз поставям месото в тенджера под налягане и после запичам за малко.

# 8
  • Sofia
  • Мнения: 576
Наистина звучи много вкусно. Предполагам, че става въпрос за телешко месце.

# 9
  • Бургас
  • Мнения: 312
Нещо не ми стана съвсем ясно.Джоланът нали е крак,къде се слагат тогава подправките,само се овалва в тях или...?

# 10
  • Мнения: 479
 Значи, аз знам рецептата от един готвач.  Джоланчетата се обезкостяват внимателно, за да не се разкъсат, слагат се чесън, черен пипер, сол, масълце и се навиват на руло. Завързват се с конец и се варят в равни части бира и вино. После ги запичам.
 С тази рецепта излъгах мъжа си, че съм голям майстор, на първата ни вечеря на свещи.

# 11
  • Бургас
  • Мнения: 312
звучи мнннооого вкусно.Ще го пробвам.

# 12
  • Мнения: 479
 Снощи имахме гости и реших да ги нагостя с тези вкусни джоланчета.
 По този повод реших да ги снимам и да покажа как ги правя.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт