Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Sofia
  • Мнения: 3 162
ами това искам да питам??дочух от новините, че Масларова иска да дава дрехи и обувки #2gunfireзнаете ли нещо по въпроса ooooh!

# 1
  • Плевен
  • Мнения: 2 070
Отиди в темата "НБМ - ...., инициативи", закована е в настоящи и бъдещи майки... Или пиши на лични на Коала, защото е най-запозната... Да, помощи има, трябва дохода на член от сем да не надвишава 200лв, молба се подава в агенцията за социално подпомагане по постоянен адрес... мисля, че включва зимно яке, спортни обувки и спортен комплект, не съм сигурна, имаш право на излор на цветове и размери... Абе отиди при социалните и те ще ти кажат...

# 2
  • София
  • Мнения: 888
Съгласно подоходен критерии чл.4 от Закона за семейни помощи за деца
Чл. 4. (Изм. и доп. - ДВ, бр. 69 от 2004 г., бр. 21 от 2006 г., в сила от 10.03.2006 г. относно думите "12 месеца") Право на семейни помощи по чл. 2, ал. 1, т. 1, 3, 4 и 5 имат семействата и бременните жени със средномесечен доход на член от семейството за предходните 12 месеца, по-нисък или равен на дохода, определен за целта в закона за държавния бюджет на Република България за съответната година, но не по-малък от предходната година, освен в случаите по чл. 7, ал. 2 .
За първокласниците ще бъде отпускана финансова помощ. В случаите, когато родителите не полагат трайни грижи за децата и злоупотребяват с отпуснатите суми ще бъдат отпускани помощи под формата на социални инвестиции.

Ей това е положението,ама както се чува,май никой няма да получи парична помощ  Confused

# 3
  • Sofia
  • Мнения: 3 162
Още края на юни Grinning подадох всички необходими документи-приеха ми ги,НО след 10-тина дни получавам писмо препоръчано Rolling Eyes от социалните, че все още за учебната 2006/2007г. не са гласували размера на въпросната помощ и като я гласуват ще бъда уведомена писмено Simple Smile, но до сега нищо.

благодаря ви за отговорите  bouquet-сега отивам да питам КОАЛА Grinning

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт