Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 216
Наскоро бяхме в Банско и в една механа ни направиха такъв стек, беше божествен, но се чудя как да си го приготвя в домашна обастановка, за да не стане на подметка. Laughing Прдполагам, че трябва да се кисне в някаква марината и от коя част трябва да бъде месото.... newsm78, някой ако е в течение ще съм благодарана ако ми помогне  bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.