Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Вече на село

Мнения: 547
3-4 яйца
1 ч. ч. кисело мляко
150 г. сирене настъргано
150 г. мек колбас настърган
15 с. л. брашно
6 с. л. олио
по 1 ч. л. сол и сода
чубрица, магданоз
Разбира се содичката се слага в млякото и всичко се разбърква. Тестото да е по-гъсто от кексово.
След като се изсипе в намазаната и поръсена с брашно тавичка, отгоре слагам бучки масълце и настъргвам кашкавал. Понякога намазвам с доматен сок внимателно с лъжица, все пак това не е питка.
И сега да споделя: ако имам в хладилника блокче топено сиренце, малко млечна салата, пушено месце, гъбки или каквото друго преценя, че няма да навреди на пицата, го слагам вътре вътре. Така хем "очиствам" хладилника, хем се получават различни по вкус и аромат пици.
Нататък е ясно  smile3508
Цитирай

София

Мнения: 83
Аз я парвя с готово тесто. Embarassed С точилка го разточвам за 2 тавички. Мажа го с лютеница, защото не попива в тестото, и не става глетаво .Отгоре слагам каквото ми се яде шунка- гъби ,маслини, сирене и най отгоре много кашкавал. Слагам подправка за пица и розмарин и става супер. Love
Цитирай

Вече на село

Мнения: 547
Пояснявам - моето подобие на пица е по-пухкаво и се сещам за него като видя в хладилника по малки количества от разни работи.
Цитирай

София

Мнения: 3 255
Изглежда ми вкусно smile3521
А колко дебела става тази пица newsm78 ???
Цитирай

Вече на село

Мнения: 547
Зависи от тавичката, но около 2 см поне.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.