Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 12 септ. 2006, 09:50 ч.
  • Преглеждания  705  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 3 027
Въпросът ми е: В събота пекох свинско месо с картофи в плик на Fino. Станаха страхотни с едно изключение. Някои от парченцата направо имаха вкус на найлон  Shocked  И нямам идея защо. Предположих, че са били най-външните, които са опирали в плика. Но защо имаха такъв вкус? Къде сбърках? Случвало ли ви се е?

Реклама
# 1
  • Варна
  • Мнения: 793
newsm78 newsm78 newsm78

продупчи ли го ?!? вода или някаква течност сложи ли ?!? За първи път чувам  Confused

# 2
  • Варна
  • Мнения: 3 027
Продупчих го. Сложих вода, даже дойде в повече, защото месото беше само охладено и явно също си пусна сос.

Единственото, което ми хрумна, е да не би да съм пекла на по-висока температура. Фурната ми е стара и не знам доколко може да се вярва на терморелето. А на опаковката пишеше да не се пече над 200 градуса. Питах един познат, работещ в химията. Той каза, че ако е било от температурата щял да се разтопи пликът, а той не мръдна.

И така съм в чудо  newsm78 Имам още 4 плика в опаковката и не знам да ги ползвам ли...

# 3
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 890
Не ми се е случвало.
Аз обаче, при печене в плик винаги слагам брашно и разтръсквам, да полепне по плика.

# 4
  • Холандия/Хага
  • Мнения: 1 352
Да, сигурно е е това
А на опаковката пишеше да не се пече над 200 градуса.

Не случайно го пише на опаковката. Аз ползвам най-различни пликове и досега не съм имала такъв проблем, но винаги предупреждават да се пече най-много на 200 градуса.

# 5
  • Варна
  • Мнения: 732
Аз съм пекла и над 200 градуса. Не е имало проблем Naughty

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт