Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

между два цигански квартала

Мнения: 1 381
Дреболийките от 4 кг пуйка
4 яйца
2 каф. чашки нарязъни на ситно бадеми (сурови)
100 гр шунка
1/2 кайма (смес може и само свинска)
1/2 ч.л.  смлян черен пипер
щипка индийско орехче
1 каф.чашка разтопено краве масло

Всичко това се смесва, като дреболийките ги кипваме и пълним пуйката , а маслото се налива в пуйката накрая.


Това е а рецентата я обещах на Стрелче. Правила съм я и гостите ми си излизаха пръстите особенно плънката става супер. а пък сама та пуйка става много сочна.
Шпикова се със солена сланина и се пече покрита със зелеви листа и фолио.
Цитирай

Според сезона

Мнения: 293
Аз правя плънката с ориз и дреболии , но добавям малко канела и стафиди.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.