Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 15 септ. 2006, 11:22 ч.
  • Преглеждания  436  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 924
солено. Имате ли идея. Остават ми белтъци, които старателно съхранявам в хладилника, докато се вкоравят. После ги изхвърлям. Проблемът е, че не обичаме сладко, та целувките отпадат.

Реклама
# 1
  • Вече на село
  • Мнения: 554
 newsm78Аз бих ги набутала в заливка за мусака или нещо от сорта или в панировка Hug

# 2
  • Мнения: 1 349
Омлети, палачинки, сварени и настъргани в пастетчета, в картофена салата, в миш-маш... За топли сандвичи с яйце и сирене, май почти навсякъде, където ползваме яйца (без застройките де) основната роля е на белтъка за спойка. Така, чче спокойно слагай навсякъде.

# 3
  • Вече на село
  • Мнения: 554
Омлети, палачинки, сварени и настъргани в пастетчета, в картофена салата, в миш-маш... За топли сандвичи с яйце и сирене, май почти навсякъде, където ползваме яйца (без застройките де) основната роля е на белтъка за спойка. Така, чче спокойно слагай навсякъде.
Стори ми се интересна идеята със сваряване на белтъците. Така направо ли се пльосват във вряща вода или как newsm78

# 4
  • Мнения: 1 349
Както правиш яйца по панагюрски. А може и направо в МВ Wink

# 5
  • Вече на село
  • Мнения: 554
Както правиш яйца по панагюрски. А може и направо в МВ Wink
  bouquet

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт