Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 924
солено. Имате ли идея. Остават ми белтъци, които старателно съхранявам в хладилника, докато се вкоравят. После ги изхвърлям. Проблемът е, че не обичаме сладко, та целувките отпадат.
Цитирай

Вече на село

Мнения: 547
 newsm78Аз бих ги набутала в заливка за мусака или нещо от сорта или в панировка Hug
Цитирай

Шумен

Мнения: 1 326
Омлети, палачинки, сварени и настъргани в пастетчета, в картофена салата, в миш-маш... За топли сандвичи с яйце и сирене, май почти навсякъде, където ползваме яйца (без застройките де) основната роля е на белтъка за спойка. Така, чче спокойно слагай навсякъде.
Цитирай

Вече на село

Мнения: 547
Омлети, палачинки, сварени и настъргани в пастетчета, в картофена салата, в миш-маш... За топли сандвичи с яйце и сирене, май почти навсякъде, където ползваме яйца (без застройките де) основната роля е на белтъка за спойка. Така, чче спокойно слагай навсякъде.
Стори ми се интересна идеята със сваряване на белтъците. Така направо ли се пльосват във вряща вода или как newsm78
Цитирай

Шумен

Мнения: 1 326
Както правиш яйца по панагюрски. А може и направо в МВ Wink
Цитирай

Вече на село

Мнения: 547
Както правиш яйца по панагюрски. А може и направо в МВ Wink
  bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.