Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

се променя - разгледайте новостите и споделете с нас впечатленията си Включете се
Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 924
солено. Имате ли идея. Остават ми белтъци, които старателно съхранявам в хладилника, докато се вкоравят. После ги изхвърлям. Проблемът е, че не обичаме сладко, та целувките отпадат.
Цитирай

Вече на село

Мнения: 554
 newsm78Аз бих ги набутала в заливка за мусака или нещо от сорта или в панировка Hug
Цитирай

Шумен

Мнения: 1 348
Омлети, палачинки, сварени и настъргани в пастетчета, в картофена салата, в миш-маш... За топли сандвичи с яйце и сирене, май почти навсякъде, където ползваме яйца (без застройките де) основната роля е на белтъка за спойка. Така, чче спокойно слагай навсякъде.
Цитирай

Вече на село

Мнения: 554
Омлети, палачинки, сварени и настъргани в пастетчета, в картофена салата, в миш-маш... За топли сандвичи с яйце и сирене, май почти навсякъде, където ползваме яйца (без застройките де) основната роля е на белтъка за спойка. Така, чче спокойно слагай навсякъде.
Стори ми се интересна идеята със сваряване на белтъците. Така направо ли се пльосват във вряща вода или как newsm78
Цитирай

Шумен

Мнения: 1 348
Както правиш яйца по панагюрски. А може и направо в МВ Wink
Цитирай

Вече на село

Мнения: 554
Както правиш яйца по панагюрски. А може и направо в МВ Wink
  bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.