Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 26 отговора

Видин

Мнения: 2 657
Разрязват се кренвиршите по средата,като от едната страна не се режат до края.След което се огъват под формата на сърце и се забожда с по една кле4ка за зъби.Слагат се в тава и във всяко сърце се слагат нарязани домати на ситно и сирене подправено с 4убрица.Запи4ат се за малко само от горе,след което се 4уква по едно яйце във всяко сърце и пак се бутат в пе4ката за малко.Най-накрая се поръсват с кашкавал,който съшо запи4ам.


п.п.Става много бързо Peace
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Това е страхотно когато бързаш, аз го правя понякога, спасява ме в критични ситуации!
Цитирай

Ancona-Italia

Мнения: 2 804
Добра идея !
 newsm10
Тия дни ще се възпозвам , мерси ! newsm51
Цитирай

Видин

Мнения: 5 152
Това верно е много идейно, а със сигурност и вкусно  Peace.

Браво за рецептата и мерси  Love!
Цитирай


Мнения: 1 395
Опитайте и тези, които е дала Пеп-чо в сайта на "Гответе с мен".Аз ги правя най-редовно и са разкошни Peace
Пействам рецептата

СЪРЧИЦА ОТ КРЕНВИРШ

За 1 тава - около 4 порции (на човек по 2бр. )
7-8 кренвирша
300гр. сирене
100 гр. кашкавал
7-8 яйца (колкото са кренвиршите)
подправки - чубрица, самардала, черен пипер и червен пипер

В тавата се сипва около 50мл. олио и 50мл. вода.
Кренвиршите се режат през дължината, като се оставят в единия край около 1.5см. несрязани. Хващат се двете разрязани крайчета и се обръщат, като се притискат едно до друго с помощта на клечка за зъби. оставят се направо в тавата. Така и останалите. В полученото сърце се поставя парче сирене. Запичат се в тавата за 10-на минути. Чуква се във всяко сърце по 1 яйце и се настъргва малко кашкавал, поръсва се с червения пипер и другите подправки по желание.
Бързо, лесно и вкусно
Цитирай


Мнения: 4 743
а тук е обяснено как го правим на "очички", когато кремвирша се цепи и чупи и не става никакво сърчице от него
Цитирай

Видин

Мнения: 2 657

Мерси за идейката Hug
Цитирай


Мнения: 2 381
С кашкавал съм правила няколко пъти, мъжо беше изнанадан.
Това ми е любимия специалитет от детството Very Happy
Ще опитам и с яйце.Сигурно е много вкусно Laughing
Цитирай

Видин

Мнения: 2 657
аз сега ги правя на о4и Crazy
Цитирай

София

Мнения: 184
Мерси за идеята! Изглежда страшно вкусно Hug
Цитирай

BG

Мнения: 4 546
аз потвърждавам, че е лесно и вкусно!  Peace а мъжо остана очарован, че му поднасям сърчица  Wink
Цитирай

Пловдив

Мнения: 629
знам ги тези сърца)) аз им викам "гювечета без гювечета" )))
Цитирай

В лудницата на 2-рия етаж.

Мнения: 2 026
И аз съм ги правила,лесни и ефектни.
Цитирай

Варна

Мнения: 1 656
И аз съм ги правила,наистина стават много ефектни!
Цитирай

Добрич

Мнения: 1 117
По същия начин ги правя и аз.Дори взех рецептата от форума. Бързо ,лесно и вкусно Peace
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 26 отговора