Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 22 отговора

Пловдив

Мнения: 1 490
Днес съм изкарала едно пиле и се чудя как да го приготвя.Мислех да го направя ПАК на грил,но ми се иска да е нещо по-различно.
ВИе сте!!!Давайте идеи.
Цитирай

Холандия/Хага

Мнения: 1 352
Може да го направиш на шише, на сол, в плик.
Цитирай

Вече на село

Мнения: 547
Ако имаш йенска тенджера, ръсиш пилето със сол и червен пипер, слагаш във вътрешността малко повече от половин пакетче масло, наливаш 1 ч. ч. вода и захлупваш тенджерата. Печеш около 2-3 часа на малко по-слаба фурна от умерена. Става месцето като мозък Naughty
Цитирай

Дива Индия

Мнения: 526
Извинявай Embarassed, но...ами...Казва се пеЧЕно пиле.
Цитирай

Пловдив

Мнения: 1 490
Извинявай Embarassed, но...ами...Казва се пеЧЕно пиле.
Без коментар.
Цитирай

BG

Мнения: 4 546
пълнено
Цитирай

София

Мнения: 19 799
Може да го овкусиш с розмарин /обожавам го .../ Hug
Цитирай

Пловдив

Мнения: 1 490
С какво?
Цитирай


Мнения: 4 748

с ориз и гъби;
с ориз и дреболиите на пилето;
с лук и дреболиите с дом. сос;
кашкавал, лук и дреболии
Цитирай


Мнения: 519
В едно предаване Марта Вачкова спомена,че го правела върху едра сол.Някой знае ли как става това?
Цитирай


Мнения: 4 748
В едно предаване Марта Вачкова спомена,че го правела върху едра сол.Някой знае ли как става това?

една приятелка често го прави и хапваме, но лично не съм пробвала. оставяло се пилето на 1 пръст дебелина поне едра сол, като пилето след като е измито е подсушено идеално - иначе поемало повечко от солта  Laughing А иначе си е нормално солено  на вкус (колкото и странно да звучи). Сигурно и някоя от мамите тук е правила, да си признава  Laughing че да сме сигурни
Цитирай

Вече на село

Мнения: 547
В едно предаване Марта Вачкова спомена,че го правела върху едра сол.Някой знае ли как става това?

една приятелка често го прави и хапваме, но лично не съм пробвала. оставяло се пилето на 1 пръст дебелина поне едра сол, като пилето след като е измито е подсушено идеално - иначе поемало повечко от солта  Laughing А иначе си е нормално солено  на вкус (колкото и странно да звучи). Сигурно и някоя от мамите тук е правила, да си признава  Laughing че да сме сигурни

Аз! Пилето се осолява нормално със сол и червен пипер, може и черен, кой каквото иска и след това се поставя върху морската сол, която е в подходяща тавичка, така че пилето да не е извън нея. Струва ми се, че солта създава равномерна и по-висока температура newsm78
Цитирай

Холандия/Хага

Мнения: 1 352
И аз съм правила. Казват, че така месото ставало по-сочно. Нищо особено според мен.
Цитирай


Мнения: 5 768
Правила съм печено пиле върху сол-става много вкусно.
Слагам 1 пръст сол(обикновенна) в тавата и поставям намазаното с мазнина и овкусено с подправки пиле,без да соля.Загъвам с фолио тавата и пека около 30 мин-за пиле около килограм.После махам и допичам до червено.
Цитирай

София

Мнения: 581
С топено сирене и масълце на фурна.

 Smile
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 22 отговора