Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 18 септ. 2006, 19:49 ч.
  • Преглеждания  2 937  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 179
Вече правих комбинацията лук, създърма и яйца.
Не се сещам за друго, а имам едно голямо парче в хладилника.

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 581
Сварени картофи ги режеш на кръгове. Ред картофи, ред създърма, ред картофи, ред сирене, ред картофи,ред кашкавал, ред картофи, ред създърма и така като най - накрая настъргаш кашкавал. Запичаш на фурната.
След това, заливката е мляко и яйца.
Може и сметана ако обичате.

Импровизирай смело!

# 2
  • Мнения: 13 125
Нещо като дроб-сърма - саздърма с ориз плюс заливка.
Нарязана на парчета и панирана като шницел.
Запечена на парти-грил.
Супа.
Май само това се сещам в момента.  newsm78

# 3
  • София
  • Мнения: 179
  bouquet
Благодаря за интересните предложения. Ще ги пробвам едно по едно - създърма дал Господ.
За съжаление нямам цифров апарат, та да покажа после творенията.
Признателна съм за идеите. Повече глави - повече идеи раждат.
Привет ! newsm51

# 4
  • Вече на село
  • Мнения: 554
Всичко, което иска повечко мазнинка.

# 5
  • Мнения: 143
Макар че вече сигурно си я сготвила, та за друг път можеш да приготвиш гювечета със създърма, на нас това ни е любимо ястие, слагаш в гювечетата малко дом.сос, натрошена създърма , кашкавал, гъбки,може и чушчица, чукваш отгоре по едно яйчице и става страхотно.  thumbsupПодправки на вкус-чубрица, черен пипер...Добър апетит!

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт