Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 20 септ. 2006, 13:04 ч.
  • Преглеждания  500  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 3 266
Здравейте,
Онази вечер имах гости и раших да направя пържоли със сметанов сос. Сложих ги за няколко часа в марината, после ги наредих в плик за печене, отгоре сложих лук нарязан по-наедро, малко гъби и заквасена сметана ( рецептата я изрових от Готварската книга на форума), малко мазнина, малко вода, вързах, надупчих и опекох.
Само, че винаги сметаната ми става като пресечена - никога не става на гладък гъст сос ( а съм виждала и яла, печено месо със сметанов сос , чудни  newsm10).

Защо става така Thinking, къде бъркам newsm78 ?

Реклама
# 1
  • Мнения: 13 311
Такива ястия със сметана ги правя в йенска тенджера. В плик не се ли пече само? newsm78
За да стане сметаната на сос, трябва да има достатъчно течност - вода, бира, вино...

# 2
  • София
  • Мнения: 3 266
Имаше много сос - вино, мазнинка. Ама и като го правя в йенската пак така става Sad

# 3
  • Мнения: 901
замени готварската сметана на течна готварска ... и ще стане - много често заквасената сметана от висока температура се пресича

# 4
  • Мнения: 974
замени готварската сметана на течна готварска ... и ще стане - много често заквасената сметана от висока температура се пресича

 smile3521 Тъкмо това щях да кажа
Последният път правих пържоли със сметана и така се пресече, но много бързах и сметаната беше директно от хладилника, а пък фурната загрята на мах....и естествено се пресече, но пак се изяде деее Joy

# 5
  • София
  • Мнения: 3 447
Имаше много сос - вино, мазнинка.
Според мен е възможно да се е пресякла от виното newsm78 Прясно мляко и сметана се пресичат от киселината.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт