ЗАЩО В ТОЗИ ФОРУМ НИКОЙ ОТ ВАС НА ГОВОРИ НА ТАЗИ ТЕМА??? АЗ ЛИЧНО НЕ СЪМ ПРЕЖИВЯЛА ТАКОВА НЕЩО ,НО ДАНО И ДА НЕ МИ СЕ СЛУЧВА!МИСЛЯ ОБАЧЕ ,ЧЕ ИМА СРЕД ВАС ДАМИ КОИТО СА ГО ПРЕЖИВЕЛИ ,НО ОТ СТРАХ ЛИ ОТ КАКВО ЛИ НЕ СМЕЯТ И НЕ РАЗКАЗВАТ!ЕТО СЕГА Е МОМЕНТА! КОЙТО ИСКА МОЖЕ ДА ГО СПОДЕЛИ!
Аз съм преживяла такова нещо и мога да разказвам много и подробно ,но едва ли някой го интересуват моите проблеми,за радост отдавна отминали.Само ще кажа,4е този дето ме биеше ката ден е 1 абсолютен комплексар,който като не можеше да ме надприказва и ми затваряше силом устата.и до ден днешен се вайка,колко му е мъчно за мен и как съжалява за нашата раздяля.Но аз без капка съжаление мислено си повтарям-ХАК ДА ТИ Е!!!!
Интересно, защо си сложила този усмихнат емотикон?
И аз това се чудя ......и защо е цялата тази тема - ти не си преживяла подобно нещо, както сама казваш....откъде знаеш дали жените преживяли насилие искат да говорят за него...може би когато са готови и имат пътребност тогава биха го споделили ....по темата - никога не са ме удряли както и където и да било и не бих го позволила на никой.
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.