Молба за съветче

  • 524
  • 4
  •   1
Отговори
Ами първо, а добре съм ви заварила. Радвайки се на новата си готварска печка и на прекрасно открояващия и се нежен бял цвят в ярко жълтата ми кухня, откриваики екстрите и една по една , попаднах на тази вентелитарно печене. Та питам ви вас дайте ми идея, какво предимство при готвене ми дава тази есктричка. Как изобщо се ползва такава фурна2 Благодаря ви.

# 1
  • Мнения: 3 447
Ами аз пека само на вентилирано - доста по-бързо става и се изпича в дълбочина.

# 2
  • Мнения: 7 803
Ами аз пека само на вентилирано - доста по-бързо става и се изпича в дълбочина.

 и аz така

# 3
предимствата са че печенето на тестени изделия ги прави по пухкави а пък печенето на меса и други ястия ги пече отвсякъде едновременно и равномерно и стават по сочни

# 4
  • все тук
  • Мнения: 1 716
Разпределя топлия въздух във фурната абсолютно равномерно навсякъде. В обикновените фурни, например, има места, където при печенето яденето прегаря, та се налага да завърташ тавите.

Общи условия

Активация на акаунт