Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Ами първо, а добре съм ви заварила. Радвайки се на новата си готварска печка и на прекрасно открояващия и се нежен бял цвят в ярко жълтата ми кухня, откриваики екстрите и една по една , попаднах на тази вентелитарно печене. Та питам ви вас дайте ми идея, какво предимство при готвене ми дава тази есктричка. Как изобщо се ползва такава фурна2 Благодаря ви.
Цитирай

София

Мнения: 3 447
Ами аз пека само на вентилирано - доста по-бързо става и се изпича в дълбочина.
Цитирай


Мнения: 7 809
Ами аз пека само на вентилирано - доста по-бързо става и се изпича в дълбочина.

 и аz така
Цитирай
предимствата са че печенето на тестени изделия ги прави по пухкави а пък печенето на меса и други ястия ги пече отвсякъде едновременно и равномерно и стават по сочни
Цитирай

все тук

Мнения: 1 599
Разпределя топлия въздух във фурната абсолютно равномерно навсякъде. В обикновените фурни, например, има места, където при печенето яденето прегаря, та се налага да завърташ тавите.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.