Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 22 септ. 2006, 18:01 ч.

Гювеч-как?

  • 472
  • 3
  •   1
Отговори
  • Видин
  • Мнения: 2 657
Имам разни нещица в хладилника и ми се ще да си направя гювеч,ама незнам как Embarassed

нали4ни продукти:
кайма
пушен бекон
домати,4ушки
моркови,картофи
яйца

как да сътворя от това нещо вскусни4ко newsm78

Последна редакция: пт, 22 сеп 2006, 19:10 от Ioana

# 1
  • Видин
  • Мнения: 2 657
Хайде ударете ми едно рамо де Praynig

# 2
  • Мнения: 143
Не се сърди, но най-напред ми се струва че питаш за "гювеЧ"?
Значи аз не бих използвала месото, бих сложила всички зеленчуци нарязани на ситно в глинен съд или йена, малко зехтин, подправки на вкус, малко вода и бих пекла под капак дълго във фурната. Ако желаеш може да включиш и кюфтенца в гювеча.Чао!

# 3
  • Видин
  • Мнения: 2 657
Мерси за поправката,ама съм отнесена днес  bouquet

зна4и,аз нарязах и обърках с подправки-картофи,лук,4ушка и домат.като добавих и каймата.Сега се пе4е,по-късно ще 4укна и по едно яйце отгоре.

по късно ще докладвам,как е станало Wink

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт