Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 24 септ. 2006, 01:34 ч.
  • Преглеждания  3 327  Мнения  1  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 552
Днес попаднах на тази рецепта и се получиха страшно вкусни и крехки като мозък пържолки. Мъжът ми беше много въодушевен, пък и аз си облизах пръстите. Затова реших да я споделя с вас:
 1 кг свински пържоли
 1 ч.ч.брашно
 10 скилидки чесън (не много едри)
 половин ч.чаша червено вино
 риган
 черен пипер, сол

 Пържолките се натриват със солта, ригана и черния пипер. След това се начукват и се овалват в брашното. Изпържват се в сгорещено олио, изваждат се и се слагат на топло в огнеупорен съд. Чесънът се скълцва и се запържва (аз смених мазнината). Пържолите се връщат в тигана, поливат се с виното и се задушават под похлупак още 15-20 минути. Поднасят се върху канапе от картофено пюре, залято със сосче от тигана. cook Удоволствието е пълно с чаша червено вино. Да ви е вкусно и наздраве! cheers
 

Реклама
# 1
  • Мнения: 1 530
Ще ги опитам аз тези пържолки. Благодаря за рецептата.  chef  chef  chef

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт