Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 519
Днес попаднах на тази рецепта и се получиха страшно вкусни и крехки като мозък пържолки. Мъжът ми беше много въодушевен, пък и аз си облизах пръстите. Затова реших да я споделя с вас:
 1 кг свински пържоли
 1 ч.ч.брашно
 10 скилидки чесън (не много едри)
 половин ч.чаша червено вино
 риган
 черен пипер, сол

 Пържолките се натриват със солта, ригана и черния пипер. След това се начукват и се овалват в брашното. Изпържват се в сгорещено олио, изваждат се и се слагат на топло в огнеупорен съд. Чесънът се скълцва и се запържва (аз смених мазнината). Пържолите се връщат в тигана, поливат се с виното и се задушават под похлупак още 15-20 минути. Поднасят се върху канапе от картофено пюре, залято със сосче от тигана. cook Удоволствието е пълно с чаша червено вино. Да ви е вкусно и наздраве! cheers
 
Цитирай


Мнения: 1 143
Ще ги опитам аз тези пържолки. Благодаря за рецептата.  chef  chef  chef
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.