Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Плевен

Мнения: 1 364
Крема е много лесен за приготвяне и вкусен  Wink

Изцеденото кисело мляко го разбих с една малка кофичка заквасена сметана на Данон.Разделих го на две.В едната част сложих течен шоколад Финети, а в другата конфитюр от смокини и отново ги разбих малко с миксера.
В чашите между двата цвята сложих по една супена лъжица мюсли, останали са ми от тортата на Сладка Хапка     bouquet Отгоре поръсих с изпечени, несолени орехи.

Ето как изглежда

Цитирай

София

Мнения: 3 255
Браво  Peace!

Изглежда вкусно, ще се пробвам да го направя  Wink
Цитирай

София

Мнения: 363
Сега, ако и дадеш едната чашка......Само точа лиги заради вас.  bouquet
Цитирай


Мнения: 2 711
Изглежда страхотно, ще го пробвам! Аз правя желиран десерт от  нецедено кисело мляко , подсладено на вкус със захар ,прибавям някакъв плод /най ми харесва с ягоди /стапям на водна баня 1 пакетче желатин и го прибавям към сместа .Разливам в чашки и- в хладилника, докато се желира. След това гарнирам с шоколад, ядки, топинг ...каквото имам в момента. С този крем приготвями тортичка с бисквитен блат.  Hug Става чудесна и лека.
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Много са хитри тези кремове с изцеденото кисело мялко - хем диетични, хем вкусни  Very Happy

Аз изцеждам и слагам сладко какао (не горчивия прах), малко захар и ванилия. Става супер  Peace
Цитирай

Вече на село

Мнения: 547
Аз съм правила крем от прясно мляко с желатин и ванилия, разбира се, като на дъното на чашата слагам смляни ядки. Като се желира, топвам чашата за малко в гореща вода и обръщам. Ядките се появяват отгоре и изглежда много интересно и без допълнителна украса. От това кремче си хапвам и аз, а иначе прясно мляко мрррразя от както се помня #2gunfire
Цитирай

Вече на село

Мнения: 547
Хей, забравих, че трябва и да се подслади млякото, но вие си го знаете (в случай, че някой реши да се възползва от идеята)  chef
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.