Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 1 933
Обикновено купувам хубаво зелено броколи и веднага го готвя. Този път обаче го забравих няколко дни в шкафа на балкона и то стана жълто. Може ли да се яде или да го хвърлям?
Извинявам се за тъпия въпрос.
Цитирай


Мнения: 973
shoshi, честно казано незнам Embarassed , но има една подробност при избирането/закупуването на броколито от пазара....и тя е, че не трябва да е пожълтяло и да не са се отворили цветчетата Rolling Eyes
Цитирай
С броколи не ми се е случвало, но с карфиол - да почернее отгоре. Тогава просто го поизрязвам това черното и си го готвя както обикновено. Дали и ти няма да можеш да изрежеш пожълтялото и отдолу да ти останат свежите части? Дано да съм от помощ...
Цитирай

USA

Мнения: 7 091
Ами по принцип не е хубаво. Няма да се отровите, но определено няма да ви е вкусно.
Цитирай

София

Мнения: 1 933
Благодаря за отговорите. Явно ще го хвърлям. С карфиола и на мен ми се е случвало, но това е друго, не става да се изреже.
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Хвърляй  Peace
Цитирай

под звездите

Мнения: 3 438
със сигурност всичко полезно вече е изчезнало от него , така че няма защо да се хабиш да го готвиш
Цитирай

New Zealand

Мнения: 5 184
Днес изхвърлих една пожълтяла глава.
Ще те посъветвам да сториш същото.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.