Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 29 септ. 2006, 15:06 ч.
  • Преглеждания  1 552  Мнения  7  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 1 963
Обикновено купувам хубаво зелено броколи и веднага го готвя. Този път обаче го забравих няколко дни в шкафа на балкона и то стана жълто. Може ли да се яде или да го хвърлям?
Извинявам се за тъпия въпрос.

Реклама
# 1
  • Мнения: 974
shoshi, честно казано незнам Embarassed , но има една подробност при избирането/закупуването на броколито от пазара....и тя е, че не трябва да е пожълтяло и да не са се отворили цветчетата Rolling Eyes

# 2
С броколи не ми се е случвало, но с карфиол - да почернее отгоре. Тогава просто го поизрязвам това черното и си го готвя както обикновено. Дали и ти няма да можеш да изрежеш пожълтялото и отдолу да ти останат свежите части? Дано да съм от помощ...

# 3
  • USA
  • Мнения: 7 091
Ами по принцип не е хубаво. Няма да се отровите, но определено няма да ви е вкусно.

# 4
  • София
  • Мнения: 1 963
Благодаря за отговорите. Явно ще го хвърлям. С карфиола и на мен ми се е случвало, но това е друго, не става да се изреже.

# 5
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Хвърляй  Peace

# 6
  • под звездите
  • Мнения: 3 454
със сигурност всичко полезно вече е изчезнало от него , така че няма защо да се хабиш да го готвиш

# 7
  • New Zealand
  • Мнения: 5 184
Днес изхвърлих една пожълтяла глава.
Ще те посъветвам да сториш същото.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт