Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 29 септ. 2006, 22:21 ч.

За готовите основи за пици...?

  • 4 261
  • 8
  •   1
Отговори
  • Мнения: 2 097
Никога не съм взимала,а напоследък малко мързел и липса на време ме гонят и ми се ще да ги пробвам.Искам да попитам ползвалите ги да споделят как се приготвят пици с тях.Пекат ли се както пица приготвена с обикновено тесто,само на горен реотан или на микровълнова ли се прават Thinking newsm78 Благодаря предварително Hug

# 1
  • Мнения: 397
Пици с готови блатове пека в нагорещена фурна само на горен реотан, лесни са наистина и бързо се приготвят, но за мен не са толкова вкусни както с обикновено тесто.

# 2
  • USA
  • Мнения: 7 091
Никога не съм взимала,а напоследък малко мързел и липса на време ме гонят и ми се ще да ги пробвам.Искам да попитам ползвалите ги да споделят как се приготвят пици с тях.Пекат ли се както пица приготвена с обикновено тесто,само на горен реотан или на микровълнова ли се прават Thinking newsm78 Благодаря предварително Hug

 Като бяхме в Бг съм правила понякога. Аз лично за себе си установих, че по-добре стават на микровълнова. Освен това слагах домати, които са "по-водни" за да може да поеме от влагата блата и ставаха по-добре, но наистина с правено тесто пиците са си по-хубави, спор няма.  Peace

# 3
аз съм правила също -още замразени блатовете ги мажа с краве масло или маргарин , за да станат по- меки и си редя останалите продукти-лютеница или доматено пюре , салам , сирене .....и т.н. Пека в силна фурна с програмата за вентилация /от долу става препекан блата , но у дома така я обичаме / , а иначе може да си намалиш реотаните от долу

# 4
  • Пловдив
  • Мнения: 966
Пици с готови блатове пека в нагорещена фурна само на горен реотан, лесни са наистина и бързо се приготвят, но за мен не са толкова вкусни както с обикновено тесто.
наи-вкусно е с домашното тесто Laughing

# 5
  • Пловдив
  • Мнения: 647
за колко готови основи питаш?  Grinning

с готовото тесто (ако е замразено, най-добре да го оставиш на стайна температура да се размрази, иначе ако го размразяваш в МВ се позапича тук-таме и не втасва) работиш както с нормално домашно тесто.
а ако говориш за съвсем готови изпечени блатове - при тях нарязваш плънката и само запичаш отгоре (става и в парти-грил и на грила на МВ)

# 6
  • Мнения: 2 097
За тези съвсем готовите питам.Вече ми стана ясно.
Мерси момичета  bouquet

# 7
  • Мнения: 502
На фирма "Лагард " готовите блатове са много хубави.Вкъщи често и се вземаме от тях.Съхранявам ги в камерата и като не ми се готви -вадя,гарнирам и ги запичам.Бързо и лесно Grinning

# 8
  • Мнения: 2 097
Благодаря!Ще пробвам скоро някои от тях и ще докладвам за успеха Wink

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт