Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 30 септ. 2006, 19:04 ч.
  • Преглеждания  6 505  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 83
От няколко дни ми се върти в главата да изпържа чушки и свинско месо newsm78 Дали някой ще може да ми даде някаква идея, как точно да го направя. А дали ще стане нещо ,ако сложа и праз лук?Всякакви идеи ще ми бъдат от полза!благодаря предварително и се извинявам за невежеството си ! Embarassed

Реклама
# 1
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 406
Аз съм правила така и става наистина много вкусно - изпържвам свинското на хапки заедно с полумесеци лук, добавям гъбки /стерилизирани/, ивички печени чушки и подправки, каквито обичаш - черен пипер, чубрица, малко доматено пюре /може и без/ или червено вино.Похлупваш и оставяш да къкри - мммммммм, вкусотия!

# 2
  • София
  • Мнения: 413
ОО, много е вкусно!
Аз го правя с пресни чушки!
Задушвам полумесеци лук, после месцето, предварително мариновано, запържвам добре, но не до пълна готовност, после добавям пресните чушки, нарязани на парчета или ивички!
Добавям малко винце! След като хубаво омекнат, слагам един настърган домат и няколко пакетчета топено сирене!Оставям още 5-10 минути..
Поръсвам обилно с магданоз!
Добър апетит

# 3
  • Мнения: 1 121
Аз съм правила така и става наистина много вкусно - изпържвам свинското на хапки заедно с полумесеци лук, добавям гъбки /стерилизирани/, ивички печени чушки и подправки, каквито обичаш - черен пипер, чубрица, малко доматено пюре /може и без/ или червено вино.Похлупваш и оставяш да къкри - мммммммм, вкусотия!

 Peace Свекърва ми готви нещо подобно със същите основни съставки. Много е вкусно!

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт