Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Видин

Мнения: 5 302
Моля за малко помощ. Моят мъж донесе телешко+праз и иска довечера да е готово  Laughing. В момента варя месото, ама после?

Пусках търсачката, обаче явно е натоварен сървъра и не работи в момента.
Ще съм благодарна за идеи, тъй като телешкото не го обичам и затуй ми е беден речника по въпроса  Smile.
Цитирай

Пловдив

Мнения: 867
След като задушиш месото нарязваш 3-4 стръка праз-ситно, слагаш при месото и задушаваш с 3-4 с.л. вода и 5-6 с.л олио,червен и черен пипер, сол.На праза са му достатъчни около 20 минути, когато е готов праза дабавяш 1 настърган неголям домат  и да ври още 10 минути!
Цитирай

Видин

Мнения: 5 302
eli-di, много благодаря за рецептата. Манджата е готова и одобрена   bouquet !
Цитирай

все тук

Мнения: 1 608
Малко късно, но да кажа моите си подобрения - слагам и моркови в яхнияута, прибавям и дафинов лист и малко копър.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.