Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 2 окт. 2006, 14:30 ч.

Телешка яхния с праз - готви ли някой?

  • 4 704
  • 3
  •   1
Отговори
  • Видин
  • Мнения: 5 564
Моля за малко помощ. Моят мъж донесе телешко+праз и иска довечера да е готово  Laughing. В момента варя месото, ама после?

Пусках търсачката, обаче явно е натоварен сървъра и не работи в момента.
Ще съм благодарна за идеи, тъй като телешкото не го обичам и затуй ми е беден речника по въпроса  Simple Smile.

# 1
  • Пловдив
  • Мнения: 867
След като задушиш месото нарязваш 3-4 стръка праз-ситно, слагаш при месото и задушаваш с 3-4 с.л. вода и 5-6 с.л олио,червен и черен пипер, сол.На праза са му достатъчни около 20 минути, когато е готов праза дабавяш 1 настърган неголям домат  и да ври още 10 минути!

# 2
  • Видин
  • Мнения: 5 564
eli-di, много благодаря за рецептата. Манджата е готова и одобрена   bouquet !

# 3
  • все тук
  • Мнения: 1 634
Малко късно, но да кажа моите си подобрения - слагам и моркови в яхнияута, прибавям и дафинов лист и малко копър.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт