Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 3 550
Нещо все не попадам на хубав. Винаги накисвам от вечерта, но все не може да се свари дибре. Или някои зърна се сваряват, а други тракат по тенджерата. Вие каква марка купувате? Как изглежда опаковката, за да се ориентирам?
Цитирай

Sofia

Мнения: 11 108
Имаше такава тема... аз само от щанда за варивата в Халите купувам боб и съм много доволна. bowuu
Цитирай

София

Мнения: 111
Да, от щанда на халите и аз съм много доволна.Взимам един шарен боб-далматинец е сорта, много бързо увира и е много вкусен.Кисна го най-много 1 час преди варенето.
Цитирай


Мнения: 924
Най-евтиния и най-дребен - Сенсен му се вика. Увира много бързо и е много вкусен. Откакто варих 8 ч. един прехвален смилянски и накрая го изхвърлих, не се хвърлям на голямо /това за боба, де/.
Цитирай

Според сезона

Мнения: 293
Купувам от пазара - от тези които продават тикви. През този сезон е пресен и бързо се сварява - без накисване даже .
Цитирай

Холандия/Хага

Мнения: 1 352
Свекърва ми ми дава смилянски. ШАрения става  по-бързо, но на мен ми идва тежък и почти не готвя от него, а за белия (едрия) го кисна по 24 часа и после варене още толкова #Crazy. Иначе когато киснеш боб се отстраняват зърната, които не са набъбнали, а за по-бързо сваряване се слага сода или ракия.
Цитирай

София

Мнения: 2 211
Добруджански - дребен и вкусен и увира сравнително бързо.
Цитирай

София

Мнения: 3 550
Този трик със содата и ракията не го знаех!   bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.