Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 4 окт. 2006, 15:17 ч.
  • Преглеждания  18 480  Мнения  15  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 1 403
Мами кажете как правите руло Стефани. Аз имам една рецепта но един път правих и не ми стана. Отгоре се нацепи цялото, а отдоло залепна  Crossing Arms

Реклама
# 1
  • Мнения: 2 091
Аз си го правя по този начин- става много бързо и гаранция че ще е цяло

500 гр. кайма
2-3 яйца
1 малка главичка червен (или бял) лук, нарязан на ситно
1/2 морков, сварен
200 гр. гъби, сварени или консервирани
скилидка чесън, нарязана на ситно или счукана
2-3 щипки нарязан на ситно пресен магданоз
2 с.л. галета, препълнени
4-5 кисели краставички
няколко маслини
сол, черен пипер, подправки за месо на вкус
Всичко се омесва заедно и се оформя като руло в намазнена тавичка. Покрива се с алуминиево фолио, което се маха малко преди да е готово за да се запече рулото.




# 2
  • където ме отвее вятъра
  • Мнения: 337
500 гр кайма,омесвам я с едно яйце,филия мокър хляб,сол,черен пипер,подправки според предпочитанията.Разстилам каймата върху фолио,така че да стане правоъгълник с дебелина около 1,5см.След това по средата слагам грах,моркови,кисели краставички(въобще,каквито зеленчуци искаш) и 2 -3 цели сварени яйца(така после като го режеш плънката е по средата).След това повдигам от двете страни с помощта на фолиото,така че да се оформи рулото.Слагам го в намазнена тава с малко вода и го покривам с фолио.

# 3
  • гр.София-Красна поляна
  • Мнения: 325
500 гр кайма,омесвам я с едно яйце,филия мокър хляб,сол,черен пипер,подправки според предпочитанията.Разстилам каймата върху фолио,така че да стане правоъгълник с дебелина около 1,5см.След това по средата слагам грах,моркови,кисели краставички(въобще,каквито зеленчуци искаш) и 2 -3 цели сварени яйца(така после като го режеш плънката е по средата).След това повдигам от двете страни с помощта на фолиото,така че да се оформи рулото.Слагам го в намазнена тава с малко вода и го покривам с фолио.
И аз го правя по същия начин. Peace

# 4
  • Мнения: 1 403
mini_79 В ТАВАТА САМО ОЛИО ЛИ СЛАГАШ  newsm78 ИЛИ И ВОДИЧКА МАЛКО И КАК ГО ПЕ4ЕШ. КАЗВАЙ И ДА ГО ЗАХВАЩАМ  smile3508

# 5
  • Мнения: 2 091
Само мазнина, нали се покрива със фолио- то се задушава. Хайде да кажеш после дали си го харесала.  Peace

# 6
  • Мнения: 1 403
mini_79 Чудна работа

виж тук

# 7
  • София - най-после у дома :)
  • Мнения: 679
500 гр кайма,омесвам я с едно яйце,филия мокър хляб,сол,черен пипер,подправки според предпочитанията.Разстилам каймата върху фолио,така че да стане правоъгълник с дебелина около 1,5см.След това по средата слагам грах,моркови,кисели краставички(въобще,каквито зеленчуци искаш) и 2 -3 цели сварени яйца(така после като го режеш плънката е по средата).След това повдигам от двете страни с помощта на фолиото,така че да се оформи рулото.Слагам го в намазнена тава с малко вода и го покривам с фолио.
И аз го правя по същия начин. Peace
newsm10

# 8
  • ДОБРИЧ
  • Мнения: 178
виж тук,правих го  по тази рецепта,всички го харесаха Peacehttp://www.zadoma.com/index.php?APP_ACTION=RECIPE_INFO&RECIPE_ID=89

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 16:53 от geomar

# 9
  • София
  • Мнения: 329
Омесвам каймата, както другите без лук, разстилам върху наелоново фолио, намаслено вътре слагам сварлените яйца, краставички, сварен морков и каквото поискаш, с помощта на фолиото свивам на руло и дооформям с ръце, прехвърлям в намаслена тава , наливам малко вода, като се позапече поръсвам с настърган кашкавал, дори и да ти се спука така можеш да го спасиш, защото като поизстине кашкавала го стяга.

# 10
  • Мнения: 1 403
geomar това също много добре изглежда, но не ми е ясно като го разстелиш на тавата, слагаш яйцата и после как ще го затвориш  newsm78

# 11
  • BG
  • Мнения: 614
Аз си го правя по този начин- става много бързо и гаранция че ще е цяло

500 гр. кайма
2-3 яйца
1 малка главичка червен (или бял) лук, нарязан на ситно
1/2 морков, сварен
200 гр. гъби, сварени или консервирани
скилидка чесън, нарязана на ситно или счукана
2-3 щипки нарязан на ситно пресен магданоз
2 с.л. галета, препълнени
4-5 кисели краставички
няколко маслини
сол, черен пипер, подправки за месо на вкус
Всичко се омесва заедно и се оформя като руло в намазнена тавичка. Покрива се с алуминиево фолио, което се маха малко преди да е готово за да се запече рулото.






Поздравления изглежгда страхотно, ще се пробва задължително Simple Smile

# 12
  • Мнения: 86
Аз си го правя по този начин- става много бързо и гаранция че ще е цяло

500 гр. кайма
2-3 яйца
1 малка главичка червен (или бял) лук, нарязан на ситно
1/2 морков, сварен
200 гр. гъби, сварени или консервирани
скилидка чесън, нарязана на ситно или счукана
2-3 щипки нарязан на ситно пресен магданоз
2 с.л. галета, препълнени
4-5 кисели краставички
няколко маслини
сол, черен пипер, подправки за месо на вкус
Всичко се омесва заедно и се оформя като руло в намазнена тавичка. Покрива се с алуминиево фолио, което се маха малко преди да е готово за да се запече рулото.



Много ми хареса вида на картофките,кажи ми как ги правиш?

# 13
  • Пз
  • Мнения: 293
Аз си го правя по този начин- става много бързо и гаранция че ще е цяло

500 гр. кайма
2-3 яйца
1 малка главичка червен (или бял) лук, нарязан на ситно
1/2 морков, сварен
200 гр. гъби, сварени или консервирани
скилидка чесън, нарязана на ситно или счукана
2-3 щипки нарязан на ситно пресен магданоз
2 с.л. галета, препълнени
4-5 кисели краставички
няколко маслини
сол, черен пипер, подправки за месо на вкус
Всичко се омесва заедно и се оформя като руло в намазнена тавичка. Покрива се с алуминиево фолио, което се маха малко преди да е готово за да се запече рулото.

[img]http://www.bgphoto.net/photos/5174/o632747700041562500.jpg[/i
Аз също го правих вчера и стана невероятен!!!!!

# 14
  • Мнения: 2 548
Аз за плънка на рулото слагам царевица, топено сиренце, гъби (леко запържени), варено яйце (не обичам моркови), и кисели краставички малко. Става супер. Не помня от кого откраднах идеята за тази плънка  Laughing

От Ламята НеСпаска си спомням, че откраднах следното трикче - залива се суровото руло с топло олио и така като се изпече, не се разпуква.

 Simple Smile

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт