Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варна

Мнения: 2 379
Който е приготвял и е имал поздравления с лед това   bouquet , нека сподели как го е забъркал, че имам един и много ми е стандартно само да го опека.  newsm78
Цитирай

София

Мнения: 3 255
На 5 страница има такава тема  bowuu:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=129282.0
Цитирай


Мнения: 1 352
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=123198.msg2269548#msg2269548
Цитирай

дето и гарга не каца

Мнения: 450
Аз го правя така:наразвам заека и го омазвам със сол,чер.пипер и черв.пипер,нареждам в тавичка и отгоре нарязвам на парченца масло.Наливам вода(2-3 пръста в тавата) и завивам с фолио.Като се поопече разбивам в купа 1 кутийка заквасена сметана с вада и малко брашно.Поливам отгоре върху заека и допичам.Става мн. вкусно. eatАаа,сега се сетих,че съм правила и пълнен с ориз,гъби и зеленчуци.
« Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 17:51 от kukli4ka »
Цитирай

близо до морето

Мнения: 22
http://www.kletki.hit.bg/recepti.htm
Цитирай


Мнения: 1 400
С лук на яхния най ми харесва, а и ако се добавят няколко сини сливи става  Crazy
Цитирай

Варна

Мнения: 2 379
БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРИТЕ!!! ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАМ!!!
Цитирай

Под гъбата

Мнения: 1 115
Моята рецепта: Около килограм по дребни лукови главички,1 голяма кофичка заквасена сметана/става и с течна/, 2 пакетчета чисто масло или 250 гр.маргарин или олио. ,една пръчка топено сирене, един пилешки бульон. По желание гъби или консерва царевица, 1 заек. Нарязваш си порцийките месо и слагаш в тиган с разтопено масло да си сменят цвета. След това изваждаш месото и слагаш обелените цели главички дребен лук или ако са по големи нарязани на четвъртинки. Запържва се до ставането му със стъклен вид. Добавя се към него нарязаното на парчета топено сирене  да се разтопи леко и се долива кофичката сметана с 1 кофичка вода.Слага се бульона. Всичко се смесва и се изсипва в йенски съд да се пече. Ако харесваш царевица можеш да сложиш вътре в соса а може и гъби. Заешкото месо от бройлерен заек си е крехко и се пече колкото пилешко.
Цитирай

Den Haag

Мнения: 1 313
В къщи го приготвяна с кисело мляко и гъби на фурна, става много вкусно.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.