Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 6 окт. 2006, 14:24 ч.
  • Преглеждания  5 133  Мнения  8  Онлайн  1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 2 379
Който е приготвял и е имал поздравления с лед това   bouquet , нека сподели как го е забъркал, че имам един и много ми е стандартно само да го опека.  newsm78

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 3 269
На 5 страница има такава тема  bowuu:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=129282.0

# 2
# 3
  • дето и гарга не каца
  • Мнения: 450
Аз го правя така:наразвам заека и го омазвам със сол,чер.пипер и черв.пипер,нареждам в тавичка и отгоре нарязвам на парченца масло.Наливам вода(2-3 пръста в тавата) и завивам с фолио.Като се поопече разбивам в купа 1 кутийка заквасена сметана с вада и малко брашно.Поливам отгоре върху заека и допичам.Става мн. вкусно. eatАаа,сега се сетих,че съм правила и пълнен с ориз,гъби и зеленчуци.

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 17:51 от kukli4ka

# 4
# 5
  • Мнения: 1 403
С лук на яхния най ми харесва, а и ако се добавят няколко сини сливи става  Crazy

# 6
  • Варна
  • Мнения: 2 379
БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРИТЕ!!! ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАМ!!!

# 7
  • Под гъбата
  • Мнения: 1 177
Моята рецепта: Около килограм по дребни лукови главички,1 голяма кофичка заквасена сметана/става и с течна/, 2 пакетчета чисто масло или 250 гр.маргарин или олио. ,една пръчка топено сирене, един пилешки бульон. По желание гъби или консерва царевица, 1 заек. Нарязваш си порцийките месо и слагаш в тиган с разтопено масло да си сменят цвета. След това изваждаш месото и слагаш обелените цели главички дребен лук или ако са по големи нарязани на четвъртинки. Запържва се до ставането му със стъклен вид. Добавя се към него нарязаното на парчета топено сирене  да се разтопи леко и се долива кофичката сметана с 1 кофичка вода.Слага се бульона. Всичко се смесва и се изсипва в йенски съд да се пече. Ако харесваш царевица можеш да сложиш вътре в соса а може и гъби. Заешкото месо от бройлерен заек си е крехко и се пече колкото пилешко.

# 8
  • Den Haag
  • Мнения: 1 361
В къщи го приготвяна с кисело мляко и гъби на фурна, става много вкусно.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт