Здравейте,

Започнах да давам Севда на ясла - частна от средата на август, а от една седмица я преместих в държавна - най-вече по финансови съображения. В частната беше посвикнала - даже й харесваше - но не съм я оставяла повече от 3 часа.

Все още я кърмя на поискване - тя е на 18 месеца - и като си е вкъщи общо взето няма проблем. Никога не е ядяла особено много - но някак си не ми правеше особено впечетление, защото си дояждаше с кърма.

Но сега в яслата изведнъж това се превръща в голям пробмлем - вкъщи не иска да закусва - там яде много малко също и към 11 още става нервна и почва да плаче. "Тити" ги няма, а и там такъв е редът, че нищо не им дават да ядат между храненията. И така общо взето плаче докато я взема след обяда към 12:15. Казват, че обядва, но не много, на мен хич не ми се вярва.

Имате ли някаква идея какво мога да направя. Все се надявам, че ще посвикне с яслата, ще започне да яде повече, но това с яденето, че ще започне да яде нормално за нейната възраст се надявам откакто съм почнала да я захранвам около преди година.

Уж всичко правя както трябва - здравословна храна й предлагам, винаги се храним заедно, никога не я насилвам. Но не и не... за нея основното ядене си остава кърмата.

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 21:56 от gwenllian