Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 6 окт. 2006, 20:45 ч.
  • Преглеждания  812  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • Бургас
  • Мнения: 2 839
Питам защото синът ми направи ужасна кашлица и хрип минути след първия прием. По принцип когато му тръгнат прозрачни сополки пие Идумед, но този път реших да взема Кларитин защото докито каза, че е по - добър. Та значи след като го пи бузките му станаха червени и направо горяха. Дишането се учести и нослето започна да хърка. Но заспа и така като се събуди кашлицата и хрипа останаха. Водих го при педиатъра защото и друг път е правих хрип, но не и с постоянна кашлица. Добавихме и Вентолин и АЦЦ и сега пием  Идумед. Та въпроса ми е възможна ли е такава реакция. Педиатъра е на мнение, че не, защото било антихистаминов сироп, но като видях промяна за минути направо не знам. И въпроса е по - скоро към Бърди правилно ли лекуваме?

Реклама
# 1
Не съм Бърди, но...
newsm78
На листовката пише, че може.

Абе хора, четете ли листовката на лекарствата, които давате на децата си? Нали е "листовка за ПАЦИЕНТА", не "листовка за лекаря"!

# 2
  • Бургас
  • Мнения: 2 839
Точно поради тази причина съм в тази двусмислица. Преди да го дам добре я прочетох, но според педиатъра е невъзможно. Аз открих в тая листовка 1 към 1 състоянието му. И съм много притеснена. Както и да е от вчера съм го спряла и се върнахме на Идумед.  Някой друг дали е имал такива проблеми с антихистаминов препарат? Дайте по едно рамо, че снощи полудях. Горкия диша все едно някой го е ударил в гърдите с юмрук.

# 3
  • Мнения: 15 996
синът ми има АД,или алергия,или и двете,както и дае,но е пил кларитин,фенистил и перитол-все антихистаминови...та от фенистила получи зверски обрив,което според личната е невероятно,но според друг лекар-не е невероятно Wink
та другия лекар ни препоръча перитол(който е по-стар и не толкова пречистен),обаче на него му понесе много добре
вероятно и при вас има нещо подобно,това че препарата е противоалергичен,не значи че не може да има странични ефекти,вкл и алергия към него
занапред най-добре избягвай кларитин!
успех в лечението! Hug

# 4
  • Варна
  • Мнения: 161
Да възможна е реакция дори към противоалергичните.Дори към Урбазона знам,че може да се получи алергична реакция/макар и изключително рядко/,а той е средството на избор при такъв тип проблеми.

Реклама


с тази използвана в BG-Mammma


Активация на акаунт