Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 19 отговора


Мнения: 261
смешен, но за мен труден въпрос
в какво брашно да я овалям -бяло или царевично, слага ли се сол в него и т.н. чакам вашите съвети, че съм една домакиня, мани мани
рибата е шаран
Цитирай


Мнения: 1 143
Рибата предварително се посолява. Оставяш я малко да си поеме солта /колко, обаче , не знам, предполагам към половин час./. Можеш да използваш и обикновено, и царевично брашно.
Цитирай

Sofia

Мнения: 11 114
Точно.
Колко време си е въпрос на избор ... пък може и не само със сол да престоява. bowuu
Цитирай

The road i'm on

Мнения: 805
Обожавам шаранът с панировка от яйце, царевично брашно и бира. Добавям и някоя пикантна подправка. Божествено е.
Цитирай

Въпрос на гледна точка...

Мнения: 865
Аз като го пържа го сервирам със сос от оцет, чесън и лющян (леощян Laughing) ммммммммм
Цитирай

дето и гарга не каца

Мнения: 450
Аз правя каша от брашно и бира.Потапяш парчетата и ги пържиш.Става мммм...Пробвай ако искаш. cook
Цитирай


Мнения: 261
момичета,благодаря ви
довечера това ще е менюто
Цитирай

София

Мнения: 1 829
Аз като го пържа го сервирам със сос от оцет, чесън и лющян (леощян Laughing) ммммммммм

Извинете ме за тъпия въпрос но какво е лющян?
Цитирай

София

Мнения: 1 271
девисил
Цитирай


Мнения: 458
А една малка хитринка приемате ли? Когато пържа риба задължително в/у тигана слагам вестник за да не пръска всичко си попива в него.Е не е много по темата но дано ви е от полза Hug
Цитирай

Въпрос на гледна точка...

Мнения: 865
А когато котлона е на газ няма ли опсност да се подпали ?
Цитирай


Мнения: 458
И моя е на газ ,тигана ми е по голям а и не слагам цялата страница а парче колкото да покрие тигана и все пак го наблюдавам Wink
Цитирай

Въпрос на гледна точка...

Мнения: 865
Благодарско за идеята  bouquet , със сигурност ще я приложа Hug
Цитирай

Пловдив

Мнения: 966
това с вестника е супер идея,щото вече ми омръзна да чистя около печката
Цитирай

Бургас

Мнения: 382
може и от тази по-дебелата хартия,в която увиват покупките в магазините.И още нещо важно-за да се намали до минимум миризмата на риба в помещението,в което пържите рибата,намокрете с оцет хартията, с която ще покривате тигана.Като поизсъхне,пак наръсете с оцет и така докато изпържите .
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 19 отговора