Имаме следният СПЕШЕН проблем.

Голямата ми дъщеря е абитуриентак тази година и техният випуск вече направиха резервация за празника си за 24-ти май във Централният военен клуб- прекрасната царска бална зала. До тук добре.

Проблемът- ТОТАЛИТАРИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ!!!! Директорката на училището- 144-то-  се е  запънала, че иска балът да е на 25- ти- тогава били се правили баловете на училището им по традиция- но тази дата за ЦВК е заета, а и тогава има бал синът на класната на дъщеря ми- не става да са в един и същи ден.... Лошото е, че вече два пъти директорката ходи на своя глава и отменя резервацията , без за това да са съгласни нито децата, нито родителите и натрапва избраната от нея дата и МЯСТО!!! Започнала е и да манипулира поотделно класовете , за да се откажат от датата и мястото, а  истината е че  някои ресторанти дават процент за организиращия подобно мероприятие- в случая въпросната директорка. Недоказуемо, но факт.

Има подписка от 111 ученика 91 са съглани за 24-ти в ЦВК. Обаче ако продължава да ги тормози- все пак имат още 1 година в НЕЙНОТО училище....   #Cussing out, може и да намалеят...

Нужна ни е гласност на проблема!Вие сте!  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: сб, 07 окт 2006, 16:50 от pipi67