Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 5 257
... (Морска котка).
Вчера имаше в Метро пресен Ватоз.
Понеже сме го хапвали само в ресторанти.
Решихме да си вземем, за да си го приготвим в къщи.
Обаче.....
Мъж ми сега се бори с него и ми заяви, че повече Ватоз няма да купуваме.
Ще го ядем само на ресторант.
Дайте съвет за чистенето.
Ясно е, че само перките ще ядем.
Споделете опит.

П.П. Лора е в кухнята, а баща и и вика "Тате, татеееее, не се смей на мен - как се боря с това чудо  #Cussing out "
Цитирай

в Бургас

Мнения: 3 251
Друг път ще знаеш да купуваш само чистен и дран. Very Happy И аз един път реших да икономисан 2 лв?!!!???? и да си купя необработен и после докато го одера в къщи бе като "Баташкото клане".Има едни гадни копчета с кукички,малиии като се закачат по кожата е... Twisted Evil Да знаеш ,че се дере първо откъм шипа.Както знаеш само перките и малко го изкисни в мляко,че като всяка хрущялна риба ,при по-дълго размразяване и замразяване се насъбира амоняк в месото-за около30-40 мин.После го нарежи на ивици и панирай-става божествено вкусен!Обожавам го!
Цитирай


Мнения: 5 257
Мани, мани, кви закани бяха само  #Cussing out  #Cussing out
Дереше и дуднеше непрекъснато  #Bad Talk
Ръцете му на нищо не приличат  Sick .

Обаче, аз съм тактик.
Взех Лора и излезнахме на разходка, та да не прехвърчат искри  #Splat

Когато се върнахме заварих това на масата
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1610&AlbumId=3653
Цитирай

Sofia

Мнения: 6 212
Аууу това няма изичстване бе
аз веднъж на връщане от морето ми пробутаха морска котка за калкан. Понеже не разбирам от риби реших, че щом е с бодли е калкан. Не питай...цял ден го чистихме с майка ми, сготвихме го и накрая не го ядох - не ми хареса вкуса.
Цитирай

Sofia

Мнения: 6 212
Цитат на: Нина
,при по-дълго размразяване и замразяване се насъбира амоняк в месото-за около30-40 мин.После го нарежи на ивици и панирай-става божествено вкусен!Обожавам го!

да, точно заради това не го ядох. Зверси много ми миришеше на амоняк
Цитирай


Мнения: 5 257
Много е вкусен.
А този, който купихме беше пресен, т.е. незамразяван.

За разлика от калкана, който купихме от Елемаг (ама това е друга тема  #2gunfire ).
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.