Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Здравословни проблеми и профилактика
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

софия

Мнения: 145
Здравейте мили мами,понеже не мога да чакам до утре и реших да се обърна към вас за мение.Днес направих ме изследванията на кръв и урина(Бебчо е на 6м.)и имам малки притеснения.ето ни резултатите:
WBG 10.4 при норма 3.5-10.5
HGB 10.8 при норма 12.0-18.0
MCV 70.7 при норма 82.0-98.0
Другите неща каточе ли са въвъ норма.Има едно което не мога да го разчета свързано е със седимента.А pH-6.0 нормалко ли е?
Много ви благодаря предварително.
Цитирай

София

Мнения: 561
Всичко е наред. Хемоглобинът есъщо е нормален - повечето деца на тази възраст имат хемоглобин около 110, който с възрастта и захранването нормално започва да се повишава. Стойностите му дадени на фиша за изследването са тези за възрастен човек. При малките деца са малко по-ниски.
Цитирай

софия

Мнения: 145
мерси за отговора,това ме поупокои малко.благодаря
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.