Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 12 окт. 2006, 21:20 ч.
  • Преглеждания  5 644  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • София-до езерото
  • Мнения: 1 919
Ако броколите са замразени, трябва ли да се бланшират или  направо се панират? Да поясня броколите са купени замразени.
На моя мъж много му харесват броколите в пица Трол.Иска да му направя същите.
Дайте съвет, как се панира с корнфлекс?

Реклама
# 1
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 604
Здравей  Vela! Simple Smile

Защо ще правиш замръзени броколи? Според мен те ще пуснат вода. Сега е сезона на пресните карфиол и броколи - използвай! Ако обаче решиш със замръзени...аз не мога да помогна, защото панирам само пресни. Но според мен ще трябва или да изчакаш да размръзнат, или да бланшираш(обаче губиш ценните витамини и в двата случая). Не знам - дано някой друг да пише!

За панировката - обикновенно панирам така - първо брашно, после яйце и накрая счукан корнфлейкс.

Успех!  bouquet

# 2
  • Vienna, AUT
  • Мнения: 533
Natalyna, по този начин панираш сурови ли броколи и карфиол?

# 3
  • Мнения: 548
Леко да се отпуснат , да не са на кокал и ги панирам с белтък (или яйце), бира, сол(малко) и брашно (+ или само нишесте).
Докато се пържат отвън стават готови и отвътре.

Това е моят начин , но е без корнфлейкс. Мисля, че няма проблеми да бъде и със него.
 

# 4
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 604
Natalyna, по този начин панираш сурови ли броколи и карфиол?

Не, трябва да са леко сварени във врящ подсолена вода. не трябва да се варят до омекване. Peace

# 5
  • София-до езерото
  • Мнения: 1 919
Здравей  Vela! Simple Smile

Защо ще правиш замръзени броколи? Според мен те ще пуснат вода. Сега е сезона на пресните карфиол и броколи - използвай! Ако обаче решиш със замръзени...аз не мога да помогна, защото панирам само пресни. Но според мен ще трябва или да изчакаш да размръзнат, или да бланшираш(обаче губиш ценните витамини и в двата случая). Не знам - дано някой друг да пише!

За панировката - обикновенно панирам така - първо брашно, после яйце и накрая счукан корнфлейкс.

Имам и пресни. Първо тях ще панирам, а после и замразените. Wink
Мерси Hug

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт