Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София-до езерото

Мнения: 1 919
Ако броколите са замразени, трябва ли да се бланшират или  направо се панират? Да поясня броколите са купени замразени.
На моя мъж много му харесват броколите в пица Трол.Иска да му направя същите.
Дайте съвет, как се панира с корнфлекс?
Цитирай

Czech Republic

Мнения: 2 604
Здравей  Vela! Smile

Защо ще правиш замръзени броколи? Според мен те ще пуснат вода. Сега е сезона на пресните карфиол и броколи - използвай! Ако обаче решиш със замръзени...аз не мога да помогна, защото панирам само пресни. Но според мен ще трябва или да изчакаш да размръзнат, или да бланшираш(обаче губиш ценните витамини и в двата случая). Не знам - дано някой друг да пише!

За панировката - обикновенно панирам така - първо брашно, после яйце и накрая счукан корнфлейкс.

Успех!  bouquet
Цитирай

Vienna, AUT

Мнения: 533
Natalyna, по този начин панираш сурови ли броколи и карфиол?
Цитирай


Мнения: 546
Леко да се отпуснат , да не са на кокал и ги панирам с белтък (или яйце), бира, сол(малко) и брашно (+ или само нишесте).
Докато се пържат отвън стават готови и отвътре.

Това е моят начин , но е без корнфлейкс. Мисля, че няма проблеми да бъде и със него.
 
Цитирай

Czech Republic

Мнения: 2 604
Natalyna, по този начин панираш сурови ли броколи и карфиол?

Не, трябва да са леко сварени във врящ подсолена вода. не трябва да се варят до омекване. Peace
Цитирай

София-до езерото

Мнения: 1 919
Здравей  Vela! Smile

Защо ще правиш замръзени броколи? Според мен те ще пуснат вода. Сега е сезона на пресните карфиол и броколи - използвай! Ако обаче решиш със замръзени...аз не мога да помогна, защото панирам само пресни. Но според мен ще трябва или да изчакаш да размръзнат, или да бланшираш(обаче губиш ценните витамини и в двата случая). Не знам - дано някой друг да пише!

За панировката - обикновенно панирам така - първо брашно, после яйце и накрая счукан корнфлейкс.

Имам и пресни. Първо тях ще панирам, а после и замразените. Wink
Мерси Hug
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.