Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 13 окт. 2006, 13:55 ч.
  • Преглеждания  447  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 545
Интересува ме дали бих могла да замразя десерти, приготвени на млечна основа, по-конкретно - кремове с извара и плодове или цедено кисело мляко и плодове? Дали след размразяване ще са с добри вкусови качества?

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 21 702
Замразявала съм десерт с кисело мляко /мюсли+плодове/ и е много хубаво след това.
Мисля че няма да има проблем

# 2
  • Варна
  • Мнения: 545
Много ти благодаря, Денис!
Мен ей така, изведнъж, ми хрумна, че бих могла да направя разни кремове с пресни сезонни плодове (круши, праскови и каквото още намеря на пазара) и да позамразя за зимата. Определено ще пробвам, дано да стане.

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 14:44 от stef_p

# 3
  • София
  • Мнения: 21 702
Мюсли -тортата се замразява и е супер след това, дори и леко замразена да се яде

# 4
  • Варна
  • Мнения: 545
Тъй като идеи за състава на десертите не ми лисват, остава само да намеря подходящи по размер съдове, в които да пълня готовите изкушения...

# 5
  • София
  • Мнения: 21 702
Слагам ги в кутии за сладолед. Затватят се  добре и няма опасност да поемат миризми /напр. на печен пипер  Grinning/

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт