Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 498
много се чудех дали да купя след като гледах един ден ИВан Звездев....вкусен ли е, как се приготвя... ще чакам впечатления Hug
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Кафяв или черен? Съвсем черен  Thinking
Цитирай


Мнения: 498
Кафяв или черен? Съвсем черен  Thinking
чисто черен Shocked
Цитирай

София

Мнения: 19 728
А не бяха ли това някакви семена, на които викат черен ориз  newsm78
Цитирай

Czech Republic

Мнения: 2 592
Ето тук сме говорили за него: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=80178.msg1385192;topicseen#msg1385192  Peace
Цитирай

където ме отвее вятъра

Мнения: 337
http://www.thaifoodandtravel.com/ingredients/bstickyr.html - Ето малко инфомация за този ориз
Цитирай

София

Мнения: 115
Аз съм готвила с китайски,тъмно кафяв ориз.
По отделно сварих бял ориз и кафяв ориз. После ги смесих и ги опържих в тиган със зеленчуци и стана нещо като китайски ориз, също добавих и подправки - някаква китайска си бях купила от ЕНА.
Имаше много нестандартен вкус, но не стана лошо.
Цитирай

Желаното място

Мнения: 148
Аз съм готвила с китайски черен ориз. Той се готви в съотношение 1:5 с  обикновен бял ориз. Не се препоръчва да се готви чист, защото е много остър и силен. Варя го като всеки друг. Когато стане готов целия ориз има лилав цвят. В къщи всички много го харесват, а и е много полезен.
Цитирай

София

Мнения: 3 268
Свекър ми ми донесе от Италия чисто черен.Много е ароматен и вкусен,но е тежък и е подходящ като гарнитура,а не като основно.Смесвала съм го с бял и белия се оцветява в лилаво.Много е ефектно.Вари се по-дълго от белия и затова като ги смесвам, първо черния повира 5-6- мин и тогава слагам белия
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.