Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 14 окт. 2006, 17:23 ч.
  • Преглеждания  4 896  Мнения  8  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 498
много се чудех дали да купя след като гледах един ден ИВан Звездев....вкусен ли е, как се приготвя... ще чакам впечатления Hug

Реклама
# 1
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Кафяв или черен? Съвсем черен  Thinking

# 2
  • Мнения: 498
Кафяв или черен? Съвсем черен  Thinking
чисто черен Shocked

# 3
  • София
  • Мнения: 21 456
А не бяха ли това някакви семена, на които викат черен ориз  newsm78

# 4
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 604
Ето тук сме говорили за него: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=80178.msg1385192;topicseen#msg1385192  Peace

# 5
  • където ме отвее вятъра
  • Мнения: 337
http://www.thaifoodandtravel.com/ingredients/bstickyr.html - Ето малко инфомация за този ориз

# 6
  • София
  • Мнения: 115
Аз съм готвила с китайски,тъмно кафяв ориз.
По отделно сварих бял ориз и кафяв ориз. После ги смесих и ги опържих в тиган със зеленчуци и стана нещо като китайски ориз, също добавих и подправки - някаква китайска си бях купила от ЕНА.
Имаше много нестандартен вкус, но не стана лошо.

# 7
  • Желаното място
  • Мнения: 148
Аз съм готвила с китайски черен ориз. Той се готви в съотношение 1:5 с  обикновен бял ориз. Не се препоръчва да се готви чист, защото е много остър и силен. Варя го като всеки друг. Когато стане готов целия ориз има лилав цвят. В къщи всички много го харесват, а и е много полезен.

# 8
  • София
  • Мнения: 3 268
Свекър ми ми донесе от Италия чисто черен.Много е ароматен и вкусен,но е тежък и е подходящ като гарнитура,а не като основно.Смесвала съм го с бял и белия се оцветява в лилаво.Много е ефектно.Вари се по-дълго от белия и затова като ги смесвам, първо черния повира 5-6- мин и тогава слагам белия

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт