Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Шумен

Мнения: 1 326
Имам 3 глави и незнам какво да ги правя. Някаква супичка нещо, яхнийка става ли от това чудо? Че ми се хапва топла храна, в тоя студ салатката не ми върви много  Embarassed
Цитирай


Мнения: 901
по добре все пак на салата
Цитирай

Czech Republic

Мнения: 2 592
Тук се приготвя едно много бързо и просто ястие от алабаш и моркови.
Нарязваш алабаша на 2 или 4(според големината), а после на тънки филийки(може и да го настържаш на едро). Моркова - по същият начин. Слагаш в тенджерка да се стопи малко масло(прецени според количеството зеленчуци). Прибавяш зеленцуците и задушаваш, докато омекнат. Отделно си запържваш или препичаш брашно, което разреждаш с прясно мляко - т.е. бешамел. Прибавяш към зеленчуците и оставяш да поври още малко. Сол и подправки на вкус! Ако искаш малко екзотика, препоръчвам къри!

Тук се яде със сварени картофи, но и с хлебец е вкусно!
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Тук се приготвя едно много бързо и просто ястие от алабаш и моркови.
Нарязваш алабаша на 2 или 4(според големината), а после на тънки филийки(може и да го настържаш на едро). Моркова - по същият начин. Слагаш в тенджерка да се стопи малко масло(прецени според количеството зеленчуци). Прибавяш зеленцуците и задушаваш, докато омекнат. Отделно си запържваш или препичаш брашно, което разреждаш с прясно мляко - т.е. бешамел. Прибавяш към зеленчуците и оставяш да поври още малко. Сол и подправки на вкус! Ако искаш малко екзотика, препоръчвам къри!

Тук се яде със сварени картофи, но и с хлебец е вкусно!
Peace
Цитирай


Мнения: 502
аз само  на салата съм го правила.сигурна съм  че  ще предложите интересни рецепти Smile
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.