Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 16 окт. 2006, 13:33 ч.
  • Преглеждания  6 459  Мнения  21  Онлайн  1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 410
Как ги докарват по заведенията,а аз не мога? Дайте идеи за панировката  chef

Реклама
# 1
  • В полите на Пирин планина
  • Мнения: 14 663
За предпочитане е сиренето / кашкавалаът да са по-твърди.
Нарязваш на желаната големина и намокряш с вода. После потапяш в брашно от всякъде и накрая в яйце. Пържиш в нагорещено олио за кратко.

# 2
  • София
  • Мнения: 3 632
С галета стават по-добре отколкото с брашно /поне според мен/. Аз слагам и бира в панировката. А топените сиренца ги правя с картофено пюре - от това полуготовото, което е на люспи  Wink и ги сервирам със сладко от боровинки.

# 3
  • Варна
  • Мнения: 544
В някои заведения панировката се прави с бира - бира, брашно и яйца се смесват и се получава нещо като каша малко по-гъста от сместа за палачинки. Точно съотношение обаче незнам за съжаление, понеже не съм готвач.

# 4
  • Мнения: 5 876
Някой беше дал идеята панираният кашкавал да се замразява във фризера, преди да се пържи, за да не се разтече. Струва ми се, че и тук това ще е полезно. Освен това имам чувството, че се потапят целите в горещата мазнина, а не както аз пържа - с две лъжици олио в тигана.

# 5
  • Варна
  • Мнения: 544
Освен това имам чувството, че се потапят целите в горещата мазнина, а не както аз пържа - с две лъжици олио в тигана.

А това е сигурно - пържат се в силно сгорещена мазнина във фритюрник най-добре.

# 6
  • Мнения: 6 461
Кашкавалът и сиренето ги нарязвам така както пожелая.След това правя следното-  chef
1.овалвам в брашно
2.овалвам  в яйце
3.овалвам в галета
Пържа в силно загрято олио

# 7
  • Вече на село
  • Мнения: 554
Аз като започна да панирам, панирам по един и същи начин сирене, кашкавал и бекон или шунка. Брашно, яйце, галета. Парчетата ми не са големи - за по две хапки най-много и в сгорещено олио. Докато се осъзнаят #Crazy и са готови Mr. Green

# 8
  • Добрич
  • Мнения: 956
С паста "Патафри"

# 9
  • Мнения: 3 325
Кашкавалът и сиренето ги нарязвам така както пожелая.След това правя следното-  chef
1.овалвам в брашно
2.овалвам  в яйце
3.овалвам в галета
Пържа в силно загрято олио
Peace Flutter Точно това е начинът с тази разлика, че преди да овалям парчето кашкавал за първи път в брашно го намокрям с вода. Сиренето не, защото то си е влажно Party

# 10
ПАСТАТА СЕ КАЗВА ПАТАФРИ     
ЗА 1 ДОЗА  1 ЯЙЦЕ РАЗДЕРИ ЖЕЛТЪК ОТ БЕЛТЪК БЕЛТЪКА РАЗБИЙ НА ПЯНА КАТО ЗА ЦЕЛУВКИ. ЖЕЛТЪКА МЕ НАЛЕЙ 80ГР. БИРА И РАЗБЪРКАЙ С МИКСЕР ,ПРИБАВИ БРАШНО ДО ПОЛУЧАВАНЕТО НА РЯДКА КАША. СРЕД ТОВА ИЗЛИВАШ СМЕСТА В БЕЛТЪКА БАВНО НА ТЪНКА СТРУЙКА И БЪРКАШ ВНИМАТЕРНО ДА СЕ ОМЕШИ . ПАНИРАЙ ВСИЧКО НО ПРЕДВАРИТЕРВО ОВАЛЯНО В БРАШНО - СИРЕНЕ  КАШКАВАЛ ПИЛ. МЕСО НАКУБЧЕТА ДОРИ СУПОВО . СТАВА ФАНТАЗИЯ . В ГОРЕЩО ОЛИО. НА ТИГАН С ПОВЕЧЕ ОЛИО. ДОБЪР АПЕТИТ.               ГОЛЯМ КУЛИНАР СЪМ. 

# 11
  • Варна
  • Мнения: 410
Благодаря за отговорите момичета  bouquet
Мама Силви ще пробвам панировката патафри Simple Smile

# 12
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 250
Кашкавалът и сиренето ги нарязвам така както пожелая.След това правя следното-  chef
1.овалвам в брашно
2.овалвам  в яйце
3.овалвам в галета
Пържа в силно загрято олио
И аз така

# 13
  • Пловдив
  • Мнения: 257
Сиренцето става хубавко и само оваляно в брашно и изпържено в мазнина.Поръсваме с червен пипер  Peace

# 14
  • Бг-мама
  • Мнения: 1 703
Мъж ми работеше в хепи-да става с пастата патафри кашкавала се замръзява но всичко е в начина на пускане на кашкавала и сирената в мазнината.Има и друго пастата постоянно трябва да седи в хладилника иначе пада.Потапяш слагаш да се пържат и пак прибираш в хладилника до следващият фритюрник.Ако се получи добре пастата кашкавала  и сиренцата се въртят в мазнината не е нужно да се обръщат.- Peace

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт