Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 16 окт. 2006, 17:55 ч.
  • Преглеждания  1 162  Мнения  23  Онлайн  1
Отговори
  • Къде- ако не тук,кога-ако не сега..
  • Мнения: 323
Здравейте!Досега съм правила миш-маш само с пе4ен пипер,но тъй като в момента имам цяла чанта чушки,искам да попитам как да го приготвя с тях.В смисъл как трябва да обработя пипера за да стане така мекичък ,както печеният?Помогнете ми моля!Мерси!  food002

Реклама
# 1
  • Мнения: 7 474
Аз го задушавам в тигана докато омекне напълно  Peace

# 2
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 889
Аз го задушавам в тигана докато омекне напълно  Peace

Така сигурно става, но не се ли усещат люспите?

Какво ти пречи да си опечеш чушките преди да направиш миш-маша?

# 3
  • Холандия/Хага
  • Мнения: 1 352
Аз пък харесвам миш-маша повече с пресни чушки и въобще с пресни зеленчуци. Люспите не се усещат. Аз нарязвам повече лук и чушки на едро и ги запържвам заедно, докато лукът стане прозрачен (не обичам чушките да са разкашкани, а леко да хрупкат).След това прибавям доматите, оставям да ври малко. Накрая яйцата, натрошено сирене и много магданоз, мммммммм Crazy.

# 4
  • София
  • Мнения: 56
Аз го правйя само от пресни зеленчуци. И не ми пречат люспите на чушките, най-вече заради това ,че и доматите са ми с люспи. Wink

# 5
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 256
Аз пък харесвам миш-маша повече с пресни чушки и въобще с пресни зеленчуци. Люспите не се усещат. Аз нарязвам повече лук и чушки на едро и ги запържвам заедно, докато лукът стане прозрачен (не обичам чушките да са разкашкани, а леко да хрупкат).След това прибавям доматите, оставям да ври малко. Накрая яйцата, натрошено сирене и много магданоз, мммммммм Crazy.
И аз го правя така!

# 6
  • Бургас
  • Мнения: 3 139
Аз го правя с печени чушки и белени домати, по-вкусно ми е; не обичам люспите.

# 7
  • ...под липите...
  • Мнения: 1 064
... Аз нарязвам повече лук и чушки на едро и ги запържвам заедно, докато лукът стане прозрачен (не обичам чушките да са разкашкани, а леко да хрупкат).След това прибавям доматите, оставям да ври малко. Накрая яйцата, натрошено сирене и много магданоз, мммммммм Crazy.
Peace...правя го по същия начин, но понякога слагам и моркови...  chef

# 8
  • Къде- ако не тук,кога-ако не сега..
  • Мнения: 323
мерси момичета  bouquet

# 9
  • Мнения: 901
аз пък никога не правя с печени чушки

МИШ МАШ

# 10
  • Мнения: 7 608
Направо в тигана! Много рядко правя миш-маш с печени чушки.

# 11
  • Мнения: 1 352
Нарязаните чушки се запържват, прибавят се доматите. След като поизври водата се добавя сиренето разбърква се и се слагат яйцата. Сваля се от котлона след като добие кулинарна готовност.

# 12
Аз също го приготвям с пресни зеленчуци.Задушавам пиперките и прибавям белени домати.

# 13
  • Мнения: 319
Въпрос на вкус, аз също не харесвам усещането на люспи. Не ми харесва с пресни. Обожавам миш-маш с печени чушки. Peace

# 14
  • София
  • Мнения: 21 481
Може да си опържиш чушките в олио - както са цели /махаш им дръжките и семките/.Много са хубави и направо да се ядат със сол, олио и оцет. Стават и за миш-маш. Аз така пържени си ги съхранявам доста време във хладилника/може и във фризера/.
Обичам ги когато са залети със саламура /захар:оцет, 1:1/...отклоних се от Миш-маш-а  ooooh!

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт