Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 23 отговора

Къде- ако не тук,кога-ако не сега..

Мнения: 323
Здравейте!Досега съм правила миш-маш само с пе4ен пипер,но тъй като в момента имам цяла чанта чушки,искам да попитам как да го приготвя с тях.В смисъл как трябва да обработя пипера за да стане така мекичък ,както печеният?Помогнете ми моля!Мерси!  food002
Цитирай


Мнения: 7 473
Аз го задушавам в тигана докато омекне напълно  Peace
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 864
Аз го задушавам в тигана докато омекне напълно  Peace

Така сигурно става, но не се ли усещат люспите?

Какво ти пречи да си опечеш чушките преди да направиш миш-маша?
Цитирай

Холандия/Хага

Мнения: 1 352
Аз пък харесвам миш-маша повече с пресни чушки и въобще с пресни зеленчуци. Люспите не се усещат. Аз нарязвам повече лук и чушки на едро и ги запържвам заедно, докато лукът стане прозрачен (не обичам чушките да са разкашкани, а леко да хрупкат).След това прибавям доматите, оставям да ври малко. Накрая яйцата, натрошено сирене и много магданоз, мммммммм Crazy.
Цитирай

София

Мнения: 56
Аз го правйя само от пресни зеленчуци. И не ми пречат люспите на чушките, най-вече заради това ,че и доматите са ми с люспи. Wink
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Аз пък харесвам миш-маша повече с пресни чушки и въобще с пресни зеленчуци. Люспите не се усещат. Аз нарязвам повече лук и чушки на едро и ги запържвам заедно, докато лукът стане прозрачен (не обичам чушките да са разкашкани, а леко да хрупкат).След това прибавям доматите, оставям да ври малко. Накрая яйцата, натрошено сирене и много магданоз, мммммммм Crazy.
И аз го правя така!
Цитирай

Бургас

Мнения: 2 942
Аз го правя с печени чушки и белени домати, по-вкусно ми е; не обичам люспите.
Цитирай

...под липите...

Мнения: 1 064
... Аз нарязвам повече лук и чушки на едро и ги запържвам заедно, докато лукът стане прозрачен (не обичам чушките да са разкашкани, а леко да хрупкат).След това прибавям доматите, оставям да ври малко. Накрая яйцата, натрошено сирене и много магданоз, мммммммм Crazy.
Peace...правя го по същия начин, но понякога слагам и моркови...  chef
Цитирай

Къде- ако не тук,кога-ако не сега..

Мнения: 323
мерси момичета  bouquet
Цитирай


Мнения: 901
аз пък никога не правя с печени чушки

МИШ МАШ

Цитирай


Мнения: 7 469
Направо в тигана! Много рядко правя миш-маш с печени чушки.
Цитирай


Мнения: 1 352
Нарязаните чушки се запържват, прибавят се доматите. След като поизври водата се добавя сиренето разбърква се и се слагат яйцата. Сваля се от котлона след като добие кулинарна готовност.
Цитирай
Аз също го приготвям с пресни зеленчуци.Задушавам пиперките и прибавям белени домати.
Цитирай


Мнения: 319
Въпрос на вкус, аз също не харесвам усещането на люспи. Не ми харесва с пресни. Обожавам миш-маш с печени чушки. Peace
Цитирай

София

Мнения: 19 779
Може да си опържиш чушките в олио - както са цели /махаш им дръжките и семките/.Много са хубави и направо да се ядат със сол, олио и оцет. Стават и за миш-маш. Аз така пържени си ги съхранявам доста време във хладилника/може и във фризера/.
Обичам ги когато са залети със саламура /захар:оцет, 1:1/...отклоних се от Миш-маш-а  ooooh!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 23 отговора