Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 16 окт. 2006, 22:20 ч.
  • Преглеждания  2 793  Мнения  9  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 988
Разрових се и видях че както предполагах, мога да я давам печена и пасирана. Понеже е без захар и не знам дали ще я хареса, мисля да смеся първо с нещо, но не знам с какво понеже не знам какъв и е ефекта върху стомаха? (да не направя дюля със слива и да се оака, или обратното, дюля с ориз и да стане едно... запечено положението)

Реклама
# 1
  • Мнения: 446
Запича,добра комбинация е със слива,тъкмо и двете са плод  Peace

# 2
  • София
  • Мнения: 263
Запича Sick

# 3
  • Мнения: 1 434
запича Peace

# 4
  • Мнения: 5 391
Със слива или круша е добра комбинация Peace

# 5
  • Мнения: 2 381
Дюлята запича.

# 6
  • София
  • Мнения: 2 870
Дюлята запича.С круша в комбинация ще постигнеш по-неутрален ефект,понеже крушата разхлабва,а и ще придаде по-сладък вкус на леко киселата дюля,със сливи също става Peace

# 7
  • Мнения: 2 381
Само да вмъкна, че на някои бебета крушата може да действа запичащо-както при нас.

# 8
  • Mediterraneo
  • Мнения: 19 412
Запича  Peace

# 9
  • Мнения: 988
мерси много!  Hug

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт