Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 396
Някой по-вещ от мен би ли ми казал как точно се приготвя руло "Стефани"?  Laughing Интересува ме най-вече момента с оформянето на самото руло.
Благодаря предварително  Very Happy
Цитирай


Мнения: 7 473
Аз го слагам вурху фолио или наелон и го навивам  Peace
Тук има различни варианти!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=131551.0
Цитирай


Мнения: 2 546
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=131551.0  Smile
Разстилам го върху фолио, слагам плънката, навивам и прехвърлям в намазнена тавичка.   Smile
Цитирай

с/у ОколоМръсТното

Мнения: 18 619
Направо Лайлонец си ползвам и туй то.  Laughing

После си ги изпирам и си го проскам  Mr. Green
Цитирай


Мнения: 2 546
Нещо съм склеротилара...чак сега се сетих всъщност как го правех преди.
Не върху фолио, ами върху мокра кърпа растилах каймата  Laughing Така не залепва за филиото и без проблем се навива  Smile
Цитирай

гр.София

Мнения: 212
Аз не използвам нито мокра кърпа, нито фолио... Разтилам каймата направо в плакето, после нареждам плънката по средата, оформям ролото и мажа с белтък, за да не се разкапе...  Peace
Цитирай

София

Мнения: 975
И аз оформям направо в тавата, в която ще пека. До сега не съм имала проблеми и не ми се е пукало при печенето, само че никога нме използвам готова кайма, а си купувам месо, което ми мелят в магазина
Цитирай


Мнения: 1 352
Разстилам каймата върху навлажнен тензух, поставяш плънката и после с помощта на плата завиваш.
Цитирай

София

Мнения: 293
Разстилам месото върху найлон от домакинско руло, който постилам върху тавата. Така не се налага да го прехвърлям, а само го оформям  и изтъркалям.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.