Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Стара Загора

Мнения: 1 437
Една позната я прави, разбърква всичко и само го изсипва в тавата и пече.Нито точи, нито меси.
Може ли някой да ми даде рецепта, моля Praynig Praynig Praynig?
И има ли значение, че вместо сирене ще слагам кашкавал Embarassed?
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 441
1/2 кофичка кисело мляко се разбърква с 1/2 ч.л. сода за хляб, прибавят се 2 яйца, 250 г натрошено сирене, 4 с.л. олио и 14 с.л. брашно, като се разбърква непрекъснато. Сместа се изсипва в подмазана тавичка и се пече в гореща фурна. (Аз винаги пека тестени работи на умерена фурна).
Що да не стане и с кашкавал, само трябва да го настържеш на едро ренде.
Цитирай

Германия

Мнения: 899
Ако се добави и колбас, става чудесно Smile
Цитирай


Мнения: 423
Баницата , на която знам че казват мързелива е доста трудоемка и на мен зимата ми отне половин ден да я направя.Това, за което ти питаш можеш да срещнеш като бърза баница, бъркана баница, солен кекс-обикновен,тук някои преди месец бе пуснал рецептата като персииски тутманик.Съставките са си едни и същи на всички рецепти.
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 437
Благодаря много!
  bouquet  bouquet  bouquet
След обяд ще я правя  chef .Стискайте палци да стане Wink.
Цитирай

с/у ОколоМръсТното

Мнения: 18 614
ще стане, ако ни поканиш на софрата  Laughing
Цитирай


Мнения: 423
Ще  ти се получи.В нас не остава да изстине, веднага се изяжда независимо под каква форма е.Да ти е сладко.Smile
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 437
ще стане, ако ни поканиш на софрата  Laughing
Ако ти се идва до Португалия, заповядай Hug (и ако успееш да се вредиш от мъжо  Laughing ).
Цитирай

...под липите...

Мнения: 1 064
Като чуя "мързелива" баница моята асоциация е следната: нарязва се на филийки стар (изсъхнал) хляб, намазват се от двете страни с масло или маргарин и се нареждат в намазнена тавичка. Поръсва се с натрошено сирене и се залива 2 чаши прясно мляко. Запича се във фурната на около 180-200 градуса...  chef
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.