Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 18 окт. 2006, 12:10 ч.
  • Преглеждания  21 051  Мнения  8  Онлайн  1
Отговори
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 437
Една позната я прави, разбърква всичко и само го изсипва в тавата и пече.Нито точи, нито меси.
Може ли някой да ми даде рецепта, моля Praynig Praynig Praynig?
И има ли значение, че вместо сирене ще слагам кашкавал Embarassed?

Реклама
# 1
  • Мнения: 13 293
1/2 кофичка кисело мляко се разбърква с 1/2 ч.л. сода за хляб, прибавят се 2 яйца, 250 г натрошено сирене, 4 с.л. олио и 14 с.л. брашно, като се разбърква непрекъснато. Сместа се изсипва в подмазана тавичка и се пече в гореща фурна. (Аз винаги пека тестени работи на умерена фурна).
Що да не стане и с кашкавал, само трябва да го настържеш на едро ренде.

# 2
  • Германия
  • Мнения: 899
Ако се добави и колбас, става чудесно Simple Smile

# 3
  • Мнения: 423
Баницата , на която знам че казват мързелива е доста трудоемка и на мен зимата ми отне половин ден да я направя.Това, за което ти питаш можеш да срещнеш като бърза баница, бъркана баница, солен кекс-обикновен,тук някои преди месец бе пуснал рецептата като персииски тутманик.Съставките са си едни и същи на всички рецепти.

# 4
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 437
Благодаря много!
  bouquet  bouquet  bouquet
След обяд ще я правя  chef .Стискайте палци да стане Wink.

# 5
  • с/у ОколоМръсТното
  • Мнения: 18 747
ще стане, ако ни поканиш на софрата  Laughing

# 6
  • Мнения: 423
Ще  ти се получи.В нас не остава да изстине, веднага се изяжда независимо под каква форма е.Да ти е сладко.Simple Smile

# 7
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 437
ще стане, ако ни поканиш на софрата  Laughing
Ако ти се идва до Португалия, заповядай Hug (и ако успееш да се вредиш от мъжо  Laughing ).

# 8
  • ...под липите...
  • Мнения: 1 064
Като чуя "мързелива" баница моята асоциация е следната: нарязва се на филийки стар (изсъхнал) хляб, намазват се от двете страни с масло или маргарин и се нареждат в намазнена тавичка. Поръсва се с натрошено сирене и се залива 2 чаши прясно мляко. Запича се във фурната на около 180-200 градуса...  chef

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт