Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 18 окт. 2006, 18:25 ч.
  • Преглеждания  3 293  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 1 947
КАК ДА ГИ ПРИГОТВЯ?ПОМАГАЙТЕ СЪС СЪВЕТИ!

Реклама
# 1
  • Мнения: 5 247
ето тук писах за боровки/масловки. Станаха вкусни и печени, без мазнина, защото са тежки гъби.

# 2
  • До хладилника, който обичам
  • Мнения: 21 918
Само имай едно наум - ако не се лъжа, масловките имаха двойник или нещо подобно ми се върти из главата...

Иначе - масловките (минус дунапрена отдолу, добре почистени и обелени) могат да се нарежат на парчета и с масло да се задушат (с малко сол) в тиган. Става тежичко, но вкусно.

# 3
  • София
  • Мнения: 1 947
благодаря ви момичета!аз реших да изненадам мъжами ,а накрая се оказах изненадана аз самата.взех ги за друг вид гъби.а бе ужас ,ама ще замажа положението за вечеря!

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт