Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 1 946
КАК ДА ГИ ПРИГОТВЯ?ПОМАГАЙТЕ СЪС СЪВЕТИ!
Цитирай


Мнения: 4 738
ето тук писах за боровки/масловки. Станаха вкусни и печени, без мазнина, защото са тежки гъби.
Цитирай

До хладилника, който обичам

Мнения: 21 837
Само имай едно наум - ако не се лъжа, масловките имаха двойник или нещо подобно ми се върти из главата...

Иначе - масловките (минус дунапрена отдолу, добре почистени и обелени) могат да се нарежат на парчета и с масло да се задушат (с малко сол) в тиган. Става тежичко, но вкусно.
Цитирай

София

Мнения: 1 946
благодаря ви момичета!аз реших да изненадам мъжами ,а накрая се оказах изненадана аз самата.взех ги за друг вид гъби.а бе ужас ,ама ще замажа положението за вечеря!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.