Прочетох че е много ефикасна тази рецепта:1 с.л. бадемово масло и 1с.л. рициново масло се смесват и се оставят на водна баня..когато се поохлади течността с нея се мажат миглите и се стои така 15-20 мин.,след което се измива с розова вода или тоалетно мляко.

Аз днес реших да пробвам..и си мисля всяка вечер да правя процедеурата..пък дано да има ефект.. Praynig Hug

Само малко се притеснявам..докато стоя така с маслото..има ли вероятност да ми влезе в очите..???Че много ме е страх за очите,да не взема да направя някоя беля.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Аз с пръсти нанесох маслото..стоях 15 мин. и после измих с розова вода..надявам се че хубаво съм измила..поне сега миглите ми са сухи..но малко се притеснявам да не е попаднало от маслото... newsm78 Rolling EyesА специално за рициновото и бадемовото масло нищо не пише на опаковката..като например да се внимава да не попадне в очите..както на повечето препарати с които Наистина трябва да се внимава и са опасни..Вие как мислите дали е опасно...?Защото познати са ми казвали че няма нищо страшно и няма опасност за очите,а пък миглите наистина се сгъстяват ако се мажеш всяка вечер. Peace FlutterИ затова реших да пробвам поне.
Но ме е страх сега пък да не би да не съм измила хубаво маслото и ако е останало нещо по миглите и сутринта като си мия очите да ми попадне в окото..Лелее,голяма съм параноя аз.. Joy
А и доста ми хартиса от сместа и незнам дали ще се запази качеството на маслото ако го сложа в хладилника или пък просто на стайна температура(затулено)..Как ще е по-добре според вас??Защото не искам да го хвърля и без това шишенцата с маслата са малки..и доста масла ще трябва да купувам..

Ами това е засега..Ще се радвам да пишете!  bouquet