Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 6 073
вчера си го измислих това ядене и понеже мъжът ми, който по принцип не понася броколи страшно много го хареса, реших да го споделя. броколито е много полезно и е хубаво да се хапва редовно /аз много го обичам, мога да го ям всеки ден, ама не всички са като мен/. та ето какво направих:
полуразмразеното броколи го сложих в йена, поръсих го хубаво с галета. отделно обърках една суха супа /гъбена крем супа - но това е по вкус/ с около 300-400 мл готварска сметана /не заквасена/. изсипах върху броколито и го пекох около 30 мин на 200. става малко солено от сухата супа, но иначе е много приятно и леко ядене /още повече че готварската сметана е растителна/ за тия които са свикнали /като моят мъж  Very Happy/ на по-сериозни манджи може да се сервира като гарнитура.
Цитирай

Русе

Мнения: 4 406
а да, наистина е вкусно! със същата заливка правя пилешки бутчета в Йенска тенджера във фурната
Цитирай

Чехия

Мнения: 1 071
Добра идейка аз правя подобно, но само със сос бешамел и пека като посипвам с кашкавал или към сос добавям синьо сирене. Blush
Вкусно става ама сега виждам, че и със сметана става.
Ще пробвам и така   chef  bouquet .
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Аз също съм фен на броколите, но обикновено ги приготвям задушени с още куп зеленчуци. Ще пробвам и така, макар че не съм много фен на сметаната......
Цитирай

на север

Мнения: 875
Добра идейка аз правя подобно, но само със сос бешамел и пека като посипвам с кашкавал или към сос добавям синьо сирене. Blush
Вкусно става ама сега виждам, че и със сметана става.
Ще пробвам и така   chef  bouquet .

и аз правя същото, само че поръзвам със сусам Smile но ще пробвам и със сметана.
Цитирай

софия

Мнения: 91
аз добавям синьо сирене към сметаната и става много ...френско
Цитирай


Мнения: 6 073
другото което правя с броколи е една рецепта от книга за китайската кухня: запържва се броколите в много сгорещена мазнина за кратко, слага се джинджифил и соев сос, оставя се на котлона за минутка да поеме соевия сос и готово Smile
Цитирай

Czech Republic

Мнения: 2 592
Следващият път му ръсни и малко къри и се наслаждавай на аромат и багри!  bouquet
Цитирай
Slojete 4 vida sirena i smetana bez supi i kakvoto i da e drugo stava strahotno opitaite
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.