Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 25 окт. 2006, 09:43 ч.
  • Преглеждания  773  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 616
Не зная дали терминът е точен, но искам да използвам домашни яйца в полусуров вид и ме е страх. Чувала съм, че някои готвачи ги обработват преди употреба, но не знам как става... Някой може ли да ми помогне  newsm78

Реклама
# 1
  • Мнения: 1 798
Хлорират се с тризон.

# 2
  • Мнения: 5 251
Хлорират се с тризон.

но не концентриран, а някакъв-процентен разтвор на тризон. Ако намеря колко - ще пиша.

# 3
  • Балчик
  • Мнения: 7 148
До колкото си спомням- 5 %- ен беше разтворът на хлорна вар, държат се 10 мин и се изплакват обилно на течаща вода.

# 4
  • София
  • Мнения: 616
Много ви благодаря, момичета!   bouquet

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт