Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

се променя - разгледайте новостите и споделете с нас впечатленията си Включете се
Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 612
Не зная дали терминът е точен, но искам да използвам домашни яйца в полусуров вид и ме е страх. Чувала съм, че някои готвачи ги обработват преди употреба, но не знам как става... Някой може ли да ми помогне  newsm78
Цитирай


Мнения: 1 798
Хлорират се с тризон.
Цитирай


Мнения: 5 209
Хлорират се с тризон.

но не концентриран, а някакъв-процентен разтвор на тризон. Ако намеря колко - ще пиша.
Цитирай

Балчик

Мнения: 7 146
До колкото си спомням- 5 %- ен беше разтворът на хлорна вар, държат се 10 мин и се изплакват обилно на течаща вода.
Цитирай

София

Мнения: 612
Много ви благодаря, момичета!   bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.