Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варна

Мнения: 847
сварих ги и незнам какво да ги правя .Искам да е нещо на фурна.А довечера ще имам гости.Моля ви се помогнете. Praynig Praynig
Цитирай

Варна

Мнения: 847
моляви се пишете ми Praynig
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 864
Мариновай ги с нещо - да поседят поне час-два в марината и ги мятай във фурната, че като гледам нямаш много време.
Аз ги правя със соев сос, лим. сок и мед.
Цитирай

София

Мнения: 337
Най-лесно е да ги оваляш в една готова подправка за пиленце и да ги запечеш във фурната. Аз бих сложила малко биричка или винце за добавка и защо не и соев сос.
По принцип аз така си ги правя но не ги варя предварително, а директно ги пека  Laughing
Успех с гостите  Hug
Цитирай


Мнения: 6 064
аз правя в гювеч, много соев сос - почти да ги покрие и моркови по наедро нарязани. малко водичка и печеш, не повече от 30 мин. не слагай сол, сготвения соев сос е много солен
Цитирай


Мнения: 83
слагай ги във вино каквото и да я за 30 поне после сол,червен пипер,черен,мащерка ,босилек и ги мятай във фурната с малко вода и са ок.имай предвид подправките са по 1 чаена лужичка само 2 сол
Цитирай

Велико Търново

Мнения: 273
Аз ги правя много просто - намазвам ги с майонеза и ги овалвам в галета , размесена с червен пипер и ги пека. Стават много хрупкави
Цитирай


Мнения: 4 743
Щом са сварени - направо ги панирай - брашно, яйце, галета, яйце с настърган кашкавал - в тази последователност. 1кг ще панираш за има няма 20-30 мин. И ще са хрупкави. Може и без кашкавал
Цитирай

BG

Мнения: 4 546
нареждаш ги в намаслена тавичка. поръсваш всяко със смес от сол и червен пипер, ако имаш соев сос - полей обилно, слагаш и по парченце масло/маргарин. наливаш малко бира - вино - вода - каквото от трите имаш под ръка и запичаш. щом са ти сварени крилата може солта и пипера да ги размиеш с малко течност и да намажеш крилата
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 864
Божеее, аз пак съм чела наполовина.  ooooh! Те били сварени.
Цитирай

Варна

Мнения: 847
благодаря ви много момичета  bouquet  bouquet
Цитирай


Мнения: 8 580
Опитай и лепкавите крилца на marabu, вкусни са! Love
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.