Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 26 окт. 2006, 16:53 ч.
  • Преглеждания  5 341  Мнения  11  Онлайн  1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 852
сварих ги и незнам какво да ги правя .Искам да е нещо на фурна.А довечера ще имам гости.Моля ви се помогнете. Praynig Praynig

Реклама
# 1
  • Варна
  • Мнения: 852
моляви се пишете ми Praynig

# 2
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 889
Мариновай ги с нещо - да поседят поне час-два в марината и ги мятай във фурната, че като гледам нямаш много време.
Аз ги правя със соев сос, лим. сок и мед.

# 3
  • София
  • Мнения: 337
Най-лесно е да ги оваляш в една готова подправка за пиленце и да ги запечеш във фурната. Аз бих сложила малко биричка или винце за добавка и защо не и соев сос.
По принцип аз така си ги правя но не ги варя предварително, а директно ги пека  Laughing
Успех с гостите  Hug

# 4
  • Мнения: 7 175
аз правя в гювеч, много соев сос - почти да ги покрие и моркови по наедро нарязани. малко водичка и печеш, не повече от 30 мин. не слагай сол, сготвения соев сос е много солен

# 5
  • Мнения: 83
слагай ги във вино каквото и да я за 30 поне после сол,червен пипер,черен,мащерка ,босилек и ги мятай във фурната с малко вода и са ок.имай предвид подправките са по 1 чаена лужичка само 2 сол

# 6
  • Велико Търново
  • Мнения: 273
Аз ги правя много просто - намазвам ги с майонеза и ги овалвам в галета , размесена с червен пипер и ги пека. Стават много хрупкави

# 7
  • Мнения: 5 290
Щом са сварени - направо ги панирай - брашно, яйце, галета, яйце с настърган кашкавал - в тази последователност. 1кг ще панираш за има няма 20-30 мин. И ще са хрупкави. Може и без кашкавал

# 8
  • BG
  • Мнения: 4 546
нареждаш ги в намаслена тавичка. поръсваш всяко със смес от сол и червен пипер, ако имаш соев сос - полей обилно, слагаш и по парченце масло/маргарин. наливаш малко бира - вино - вода - каквото от трите имаш под ръка и запичаш. щом са ти сварени крилата може солта и пипера да ги размиеш с малко течност и да намажеш крилата

# 9
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 889
Божеее, аз пак съм чела наполовина.  ooooh! Те били сварени.

# 10
  • Варна
  • Мнения: 852
благодаря ви много момичета  bouquet  bouquet

# 11
  • Мнения: 9 896
Опитай и лепкавите крилца на marabu, вкусни са! Heart Eyes

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт