Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 27 окт. 2006, 01:15 ч.
  • Преглеждания  1 353  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • Las Vegas
  • Мнения: 804
 Има едни шишчета с бекон на Хепи, които са божесвени. Едните са с бекон и сирене(в тях усетих шарена сол), а другите с бекон и кашкавал. Ако някои знае тънкостите по приготвянето им, моля да сподели. Хепи имат и други неща на барбекю и всичко беше адски вкусно. Утре ще имаме парти и искам да изненадам гостите си  chef
 

Реклама
# 1
  • Las Vegas
  • Мнения: 804
Никой ли не знае? Confused

# 2
  • Мнения: 311
Виж тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=124295
Не е точен отговор на това, което ти търсиш, но може и да ти свърши работа.

# 3
  • на 5 етаж в ляво
  • Мнения: 1 392
Сещам се за какво говориш,и според мен се правят така:
сиренцето се нарязва на хапчици и се овалва в шарена сол.Нарязваш си лентички бекон и с тях завиваш сиренцето.След това го нанизваш на шишчета и печеш на барбекюто.По същия начин процедираш и с кашкавалчето.....
дано съм ти помогнала,но нищо не ти коства да опиташ. LaughingСъс сигурност ще е мн.хубаво
а,и барбекюто да е на дървени въглища,а не на газ Peace

# 4
  • Las Vegas
  • Мнения: 804
 Благодаря ви за отговорите. Кашкавала го нанизах на шишчета и го сложих във фризера. Сетих се, че така се шанира, за да не се разтопи. После ще се мъча да сложа бекона, ама май сгреших като не го сложих сега newsm78 Карай Mr. Green А сиренцата доста се трошаха, но като ги увих с по-вече бекон и ги стегнах , стана! Сложих им и шарена сол. Остава само да се опекат и се надявам да са хубави.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт